Ana SayfaÜnlülerAkın Akınözü Nasıl 50 Kilo Verdi?

İlgili Postlar

Akın Akınözü Nasıl 50 Kilo Verdi?

Ekranların neredeyse yeni jönü olarak kabul edilen Akın Akınözü’den bomba bir açıklama geldi. daha önce kilolu olduğunu söyleyen Akın Akınözü nasıl 50 kilo verdi bunu bir dergiye verdiği röpörtajda açıkladı.

Akın Akınözü Kimdir?

120 Kilodan 70 Kiloya Geçiş Süreci…

akın akınözü

Şuanda Hercai dizisinin başrol oyuncusu  olan Akın Akınözü bir dergiye verdiği röpörtajda 120 kilo olduğunu ve inanarak pes etmeyerek bu işin olabileceğini ve olayın tamamen kafada olduğunu belirterek 70 kiloya indiğini açıkladı.Darwin’in “Ne en güçlü olan tür hayatta kalır, ne de en zeki olan. Değişime en çok adapte olabilendir hayatta kalan” sözünü çok sevdiğini söyleyen Akın Akınözü, “Değişimin gücünü ilk kez 120 kilodan 70 kiloya düştüğümde keşfettim” dedi. Yakışıklı oyuncu vücudundaki bu büyük değişimin tamamen iradeden geçtiğini de sözlerine ekledi.

Akın Akınözü Nasıl 50 Kilo Verdi?

akın akınzöü

Tamamen irade ile gerçekleştiği ve pes etmeden vazgeçmeden daha da inatlaşarak kendisiyle verdiği savaştan kazanan olarak çıkan Akın Akınözü sözlerini bu şekilde devam ettirdi. Şimdilerde ise fit görünümüyle oldukça dikkat çeken Akınözü hem başarılı oyunculuğu ile hemde yakışıklı görünümüyle oldukça dikkat çekmekte.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler