Ana SayfaKültür ve SanatMüzikDerya Yıldırım "Bu Gece" İle Geliyor

İlgili Postlar

Derya Yıldırım “Bu Gece” İle Geliyor

Yaptığı coverlarla tüm dikkatleri üzerine çeken Derya Yıldırım kendi bestesini müzikseverlere sundu. Çarpıcı sesiyle büyük bir başarı yakalayan genç şarkıcı yeni projesiyle adından sıklıkla söz ettirecek gibi duruyor. Derya Yıldırım “Bu Gece” ile geliyor. İşte Derya Yıldırım’ın yeni projesiyle ilgili tüm detaylar;

“The Voice”da Dikkatleri Üzerine Çekti

Fransa’da yaşayan Derya Yıldırım 19 yaşındayken “The Voice” yarışmasına katıldı. Kendine özgü sesiyle yarışmada dört jüri üyesini de etkilemeyi başaran Derya Yıldırım yarışma sayesinde büyük bir çıkış yakalayarak Fransa’da çeşitli sahnelerde konserler verdi.

Coverları’na Yoğun İlgi

Fransa’ da yaşadığı sırada Garou ve Zazie ile çalışma fırsatı yakalayan Derya Yıldırım bir süredir şarkıları kendi yorumuyla yeniden seslendiriyor. Başarılı çalışmalarıyla gençlerin sevdiği isim haline gelen Derya Yıldırım kısa zamanda geniş bir dinleyici kitlesi de elde etmeyi başardı.

“Bu Gece” Dikkat Çekti!

“The Voice” yarışmasında sesini duyurarak büyük bir başarı yakalayan Derya Yıldırım cover çalışmalarından sonra iddialı bir parçayla müzik piyasasına giriş yaptı. Derya Yıldrım’ın “Bu Gece” adını verdiği çalışmanın renkli görüntüleriyle dikkat çeken klibinin yönetmen koltuğunda da Eren Yıldız oturuyor.

Derya Yıldırım Kimdir?

Derya Yıldırım “Bu Gece” İle Geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler