Ana SayfaDedikoduKubilay Aka'nın İfşa Davasında Yeni Gelişmeler

İlgili Postlar

Kubilay Aka’nın İfşa Davasında Yeni Gelişmeler

Oyuncu Kubilay Aka ile eski sevgilisi Beyza Güneş arasındaki ‘ifşa’ davasında karar çıktı. Sekiz yıla kafar hapsi istenen Güneş, duruşmaya katılmadı. Kubilay Aka’nın ifşa davasında yeni gelişmeler yaşandı. İşte detaylar;

“Sende Artık Yaşamayacaksın”

Kubilay Aka ile bir dönem kısa ilişki yaşadığı Beyza Güneş arasında sular durulmuyor… Aka, eski sevgilisine dönmek isteyince Güneş, bu duruma sinirlenip oyuncunun cinsel içerikli mesajlarını ve uyurken çekilmiş fotoğraflarını sosyal medyada ifşa etmişti. Aka da Güneş’e, “Yapacağın en büyük kötülüğü yaptın, ben artık yaşamıyorum ama sen de yaşamayacaksın. Sen bir k…..sın” mesajı atıp tehdit ettiği iddia edilmişti.

Kubilay Aka ve Beyza Güneş Davasında Flaş Gelişme

Savcılık, yürütülen soruşturma sonunda Kubilay Aka ve Beyza Güneş hakkında karşılıklı müşteki-şüpheli olarak yer aldıkları bir dava açtı. Ünlü oyuncunun tehdit ve hakaretten 4 yıla kadar hapsini istedi. Güneş’in ise Kubilay Aka’nın, haberi olmadan uyurken çektiği fotoğrafını paylaşarak özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek suçundan 8 yıl hapsi istenmişti.

Kubilay Aka’nın İfşa Davasında Yeni Gelişmeler

İstanbul 23. Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmaya, Kubilay Aka avukatıyla birlikte katıldı. Beyza Güneş ise duruşmaya katılmadı. Duruşmada söz alan Aka, önceki ifadelerini tekrar ettiğini belirterek, “Beyza ile aramızda anlaştık ve uzlaştık. Şikayetçi değilim” dedi.

Aldatmadım Diyen Kubilay Aka’nın İhaneti Gün Yüzüne Çıktı!

Aka’nın ifadesinin ardından duruşma savcısı esasa ilişkin mütalaasını açıkladı. Mütalaada, tarafların birbirlerinden şikayetçi olmaları sonucu dava açıldığı ancak iddia edilen suçların uzlaşma kapsamında kaldığı belirtildi. Tarafların yargılama sürecinde uzlaştıkları belirtilen mütalaada, davanın düşmesine karar verilmesi talep edildi.

Dava Düştü

Mütalaaya karşı diyecekleri sorulan Kubilay Aka, “Mütalaaya katılıyorum. Diyecek bir şeyim yok” dedi. Alınan son sözlerin ardından kararını açıklayan mahkeme, iddia edilen suçların uzlaşma kapsamında kaldığı ve tarafların uzlaştığı gerekçesiyle davanın düşmesine karar verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler