Ana SayfaKimdirAhmet Dursun Kimdir?

İlgili Postlar

Ahmet Dursun Kimdir?

Survivor All Star kadrosundan da tanıdığımız başarılı futbolcu Ahmet Dursun Kimdir? Bir çok futbol takımında oynamış olan başarılı futbolcu hakkında merak edilen her şey Ahmet Dursun Kimdir? Haberimizde..


Bugün Doğan Ünlüler

Ahmet Dursun Aslen Nereli? Ahmet Dursun Şuan Kaç Yaşında? Ahmet Dursun Hangi Burç?

Almanya’nın Gelsenkirchen şehrinde doğan Ahmet Dursun şuan 40 yaşınndadır. Burcu ise oğlaktır.

Ahmet Dursun Kimdir?

Almanya’nın Gelsenkirchen şehrinde 25 Ocak 1978 yılında dünyaya gelen Ahmet Dursun futbol ile Dayısının tavsiyesi üzerine tanıştı. Dayısı Kurtuluş Şahin 6 yaşında iken Ahmet Dursun’u mahalle takımlarına kayıt ettirdi ve kariyerine orada başladı Ahmet Dursun. 12 yaşına gelince ise başka takıma transfer olan Ahmet Dursun o dönemlerde sergilediği etkileyici performans sayesinde adından çok söz ettirdi.

ahmet dursun biyografi ile ilgili görsel sonucu

Profesyonel olarak ilk Sg Wattenscheid takımında 1996  1997 yılları arasında forma giyen Ahmet Dursun daha sonra ise Kocaelispor’a transfer oldu ve aynı dönemde Almanya’da sergilemiş olduğu başarılı performansı sayesinde Genç Milli takıma çağrıldı. Kocaelispor’da bir süre oynamaya devam ettikten sonra kendisini oldukça şaşırtan bir transfer isteği haberi aldı Ahmet Dursun ve 1999 – 2000 sezonunda Beşiktaş ile anlaşma imzalayarak Beşiktaş takımına transfer oldu. Beşiktaş’ta takıma geldiği ilk sezonda kendini kanıtlayarak ve 21 gole imza attı sezonun 2. Gol kralı olan Ahmet Dursun Barcelona maçından sonra adını Türk futbol tarih sayfalarına altın harflerle yazdırmıştır. Aynı dönem içerisinde Beşiktaş’ın yaşadığı  ekonomik kriz yüzünden Avrupa’dan gelen bütün tekliflere kulaklarını kapayıp Beşiktaş’ta kalmayı tercih etti. İlerleyen dönemlerde ise Ahmet Dursun bir düşüş yaşadı ve Beşiktaş’ta ‘’Federico Guinti olayı’’ ile Beşiktaş ile yollarını ayırma kararı almış kariyerine Çin’de devam etmiştir. Tianjin Teda ekibine transfer olmak için Çin’e gitmiştir. 2000 yılında Şebnem Schaefer ile ilişkisi başlamış iki yıl kadar sonra sonlanmıştır. 2003 – 2004 sezonunda Çin’de oynayan Ahmet Dursun  İstanbulspor’a transfer sezonunun ilk yarısında tekrar geldi. Sonrasında ise Beşiktaş’a döndü.

Şebnem Schaefer kimdir?

Beşiktaş takımından sonra farklı birçok takımda oynayan Ahmet Dursun 2012 yılında yaşadığı sakatlıklar nedeniyle futbol kariyerini o yıl noktaladı.

Sonraki yıllarda yaptığı röportaj da başarılı forvet yaşadığı sakatlıkları ve psikolojik sorunlarından bahsederek  performansının bir dönem düştüğünü kabul etti. Ahmet Dursun ’Stres kırıklığı’’ adı verilen konsantrasyon ve dikkat bozukluğu hastalığı nedeniyle kariyerini noktalammak zorumda kaldığını belirtti.

Ahmet Dursun Eyüpspor’a 3 Ocak 2014 yılında geri döndü. Acun Ilıcalının sunduğu ve hazırladığı programdan ‘’Survivor’’dan teklif alınca kariyerini tekrar noktalayıp Survivor’a katılmıştır.

2014 yılında Survivor Ünlüler takımında yer alan Ahmet Dursunun o dönemde takım arkadaşı Merve Aydın ile arasında aşk dedikoduları çıkmıştır.

Merve Aydın Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler