Ana SayfaDedikoduNilgün Belgün'den Olay İtiraf "Aldatıldığımı Öyle Bir Yerden Öğrendim ki"

İlgili Postlar

Nilgün Belgün’den Olay İtiraf “Aldatıldığımı Öyle Bir Yerden Öğrendim ki”

Yılların eskitemediği ünlü oyuncu Nilgün Belgün, Kanal D’nin sevilerek izlenen 2.Sayfa magazin programına konuk oldu. Eski eşiyle evliliklerinde yaşadığı aldatma olayını en ince ayrıntısına kadar anlatmaktan çekinmeyen usta oyuncu hakkındaki tüm detaylar Haberimizde..

Oyuncu Nilgün Belgün, Ercan Harmancı hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Nilgün Belgün’den Olay İtiraf “Kadın Hep Tek Düğmesini Aça Aça Şarkı İsterdi.”

Yıllar önce eski eşi tarafından aldatıldığını anlatan Nilgün Belgün, aldatılma hikayesiyle herkesi şaşırtmayı başardı. Usta ıyuncu hazin aldatılma şu ifadelerle açıkladı;  “Turnedeydim, ama bir şey hissediyordum. Biz bir gruptuk ve grup içerisinde tatsız bir şeydi. Grubumuzdaki kadında evliydi ve ben halinden tavrından bir şeyler hissediyordum ama konduramıyordum. Benim eşim müzisyendi, kadın hep tek düğmesini aça aça şarkı isterdi.”

Nilgün Belgün Kimdir?

Nilgün Belgün; “Ben Olduğu Gibi Olayı Ve Evliliği Sildim.”

Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı’nın hazırlayıp sunduğu 2.Sayfa magazin programına çarpıcı açıklamalar yapmaya devam eden Nilgün Belgün, şöyle devam etti;  “Eşim hatalı ben ondan sorumluyum ama kadınlarda baya girgin. O günde Galatasaray gecesi vardı eşimde ‘eve gelip hazırlan sonra buraya gel’ dedi. Eve geldiğimde telesekreterin ışığı yanıp sönüyordu. Ben de çok iyi niyetliyim. Telesekretere bastım kadının sesini duydum. Bunlar konuşurken telesekreter açılmış ve bütün konuşmaları almış. Kadında ‘Telesekreter açılmış Nilgün duyacak’ diyor. Benim zavallı da “Merak etme ben silmesini biliyorum'” diyor ama silememiş. Ben olduğu gibi olayı ve evliliği sildim.”

Nilgün Belgün ile ilgili görsel sonucu

Daha Öncede “Evlilik Konusunda Başarısızım” Demişti!

Daha öncede katıldığı magazin programlarında evlilikleri ve hayatı ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapan güzel oyuncu Nilgün Belgün “ Dört kere evlendim ve hepsi ile de ayrıldım. Demek ki evlilikler de başarısızım dedim, bu konuyu kapattım. Bizim mesleğimiz de evlilikler biraz zor gidiyor, ben müziği de çok seven bir insan olduğum için genel de hep müzisyenler ile evlendim. Ama hiçbir eşimle dargın ve kırgın değilim. Üç eşim de çok iyi insandı ve evlendiğim için de hiç pişman değilim.” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler