Ana SayfaÜnlülerGelinim Mutfakta'da aile krizine neden olan fotoğrafın sırrı ortaya çıktı

İlgili Postlar

Gelinim Mutfakta’da aile krizine neden olan fotoğrafın sırrı ortaya çıktı

Gelinim Mutfakta’da aile krizine neden olan fotoğrafın sırrı ortaya çıktı. Gelinim Mutfakta yarışmacılarından Yağnur’un eşine ait fotoğrafın ortaya çıkması şaşkınlık yaratırken, yarışmacının ailesinde krize neden olan fotoğrafın da sırrı ortaya çıktı. Yağnur’un eşinin fotoğrafının hikayesi ne? Yağmnur, olayı nasıl anlattı? Neler yaşadı? Detaylar haberimizde…

Gelinim Mutfakta’da Muhteşem Düet!

Gelinim Mutfakta programında ilginç anlar

Hafta içi her gün gündüz kuşağında saat 12:15’te Fatih Ürek’in sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan, birbirinden iddialı gelinlerin yemeklerini yarıştırdığı yarışma programı Gelinim Mutfakta’da bugün ilginç anlar yaşandı.

Gelinim Mutfakta’da aile krizine neden olan fotoğrafın sırrı ne?

Büyük bir ilgi ile izlenen Gelinim Mutfakta programının bugün yayınlanan yeni bölümünde yarışmacılardan Yağnur’un eşinin dansözler ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğraf, programa damgasını vururken, Yağnur o fotoğrafın hikayesini anlattı.

Yağnur’un eşi o fotoğrafı neden çektirdi?

Gelinim Mutfakta stüdyosunda verilen Yağnur’un eşinin dansözlerle çekilmiş fotoğrafı şaşkınlık yaratırken, Yağnur eşinin bu fotoğrafı çektirmesinin hikayesini anlatırken eşinin eltisine gitmemesi konusunda talepte bulunduğunu, ancak kendisinin eşinin bu talebini dikkate almayarak eltisini ziyarete gittiğini, eşinin de bunun üzerine dansözlerle bu fotoğrafı çektirerek kendisine misilleme yaptığını aktardı. Gelinim Mutfakta isimli sevilen yarışma programının en iddialı ve dikkat çeken yarışmacılarından biri olan tanınan Yağnur, eşi ile aralarında yaşanan bu kriz anlarının ilginç hikayesini anlatırken duygusal anlar yaşadı. Yağnur, gözyaşlarına hakim olamadı.

Yağnur’un eşinden olay gönderme

Yağnur’un eşi, dansözlerle birlikte çekildiği olay yaratan bu fotoğrafı sosyal medya hesabından “Yalnızlık kötü bir şey” notu ile paylaştığı dikkat çekti.

Gelinim Mutfakta'da aile krizine
Gelinim Mutfakta’da aile krizine

Yağnur’a destek oldular

Gelinim Mutfakta’nın diğer yarışmacıları olay karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, fotoğrafın hikayesini anlatırken gözyaşlarını tutamayan Yağnur’a destek oldular.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler