Ana SayfaDizilerAğlama Anne Final Fragmanı Geldi! Finalde Neler Yaşanacak?

İlgili Postlar

Ağlama Anne Final Fragmanı Geldi! Finalde Neler Yaşanacak?

Ağlama Anne 12. son bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Yayınlanan 12. son bölümde; Zeynep Adnan’ın babası olduğu gerçeğini kabul ederken, Ali Osman’ın Adnan ile ilgili söyledikleri Alev’i çileden çıkarıyor. Damla’nın, Zeynep’e sevgi ile ilgili sözlerini Alev kapı arkasından dinliyor. Peki Ağlama Anne 12. bölümde başka neler yaşandı? Ağlama Anne 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizi ile ilgili merak ettikleriniz..

Ağlama Anne 12. son bölümü ile bu akşam ATV’de ekrana geldi. Ağlama Anne son bölümde; Hasan, Alev’e Zeynep ile ilgili Pınar’ın ona gösterdiği resimlerden yola çıkarak uygunsuz şeyler yaptığını ima ediyor. Necmiye, Özlem’e Zeynep ile ilgili hesap sormaya gidiyor. Özlem Zeynep’i kaçırttığını ağzından kaçırırken, Alev Özlem’in gırtlağına yapışıyor… Peki Ağlama Anne 13. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Haberimizden Ağlama Anne 12. bölüm özetini okuyabilirsiniz…

Ağlama Anne Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Çorap söküğü gibi her şey ortaya çıkıyor!

Atv’de yayınlanan Ağlama Anne dizisi Pazar akşamı ekrana gelen 12. bölümüyle pek çok sorunun yanıtını da vermiş oldu. Dizinin 13. bölümü final olacak. 30 Aralık Pazar günü ekrana gelecek olan son bölümde neler yaşanacağı ile ilgili ilk bilgileri videodan öğrenebilirsiniz. Ağlama Anne dizisinin finalinde her şey
tıpkı çorap söküğü gibi bir bir çözülecek…

Damla, Zeynep’in kaçırıldığını öğrenirken, kaçıran kişinin Özlem olduğunu da Alev öğrendi. Olayın arkasında babasının karısıolduğunu duyan Zeynep şoka girdi.

Ağlama Anne 13. bölüm fragmanı;

Üçü birlikte Özlem’in evine gittiklerinde, Alev, Özlem’in boğazına yapışıp hesap sormaya başladı. Bu orada Zeynep, Özlem’i görünce inanamadı. Onun babasının karısı olduğunu bilmiyordu. Mert’in ablası olarak biliyordu sadece.

Alev, sert bir şekilde Özlem’i uyarırken, Adnan içeri girdi. Olayı öğrenince o da şok oldu. Zeynep’in kaçırıldığı ve kaçıran kişinin de Özlem olması, Adnan’ı da şaşkına uğrattı ve kızı Alya’yı da alıp Özlem’den boşanmak için harekete geçti.

Bu arada Özlem’in evinden çıkarken kapıda Zeynep Mert ile karşılaştı. Onun her şeyi bildiği ve kendisine söylememesine çok kızdı. Mert de durumu yeni öğrendiğini, Adnan’ın kızı olduğunu bilmediğini söyledi.

Herkesin birbirinin hayatının içinde olduğu ama aralarındaki bağlantıyı bir türlü kuramadığı dizide, final öncesinde pek çok bağlantı da ortaya çıkmış oldu.

Şimdi finalde herkes Zeynep’in Alev’in kızı olduğunu öğrenmesini bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler