Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 16. Bölümde Züleyha Neyin Peşinde?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 16. Bölümde Züleyha Neyin Peşinde?

Bir Zamanlar Çukurova 15.son bölümde; Demir ve Yılmaz birbirlerini tek kurşunda ortadan kaldırmaya niyetlenirken, Züleyha’nın bu korkunç tablo karşısında yüreği ağzına geldi. Son bölümde; Yılmaz’ın ansızın kayıplara karışması sonucu Fekeli korku ve paniğe kapıldı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 16.bölüm fragmanı geldi mi?

Züleyha neyin peşinde?

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” atv’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin 16. yeni bölümü 27 Aralık Perşembe günü izleyicilerle atv ekranında buluşacak.

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 16. bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Fragmandan anlaşılan üzerine; Demir ile Züleyha adeta cicim ayları yaşıyor. Ancak bu Züleyha’nın bir oyunu mu? Demir, Gaffur’un boğazını sıkıyor. Peki neden? Yeni bölümde merakla izlenecek bir sahne bu… Sanayi Odası başkanı kim olacak? Züleyha İstanbul’a gidiyor ama yolda Yılmaz ile karşılaşıyor… Dizinin yeni bölümü bir hayli heyecanlı…

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Videodan 16. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz;

Bir Zamanlar Çukurova final bölümünde; Sağlık durumu kritik olan Yılmaz’ın acilen hastaneye sevk edilmesinin ardından haberi duyan Züleyha ise soluğu sevdiği adamın yanında alıyor. Hastanede Yılmaz’ın baş ucunda iyileşmesi için bekleyen Züleyha, şimdiye kadar dile getirmeye cesaret edemediği gerçekleri gözyaşları içerisinde haykırmasının ardından Bir Zamanlar Çukurova 16.bölüm fragmanı şu an için yayınlandı.

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde;

Züleyha, birbirlerine silah çeken Demir ve Yılmaz’a ‘beni öldürün, bitsin bu kavga’ diye haykırınca, işler daha da çıkmaza giriyor. Öfkeden ve intikamdan gözü dönen iki adam, bu büyük karşılaşmada en acı gerçeklerle yüzleşiyor. Demir ve Yılmaz karşılaşmasının ardından, Yılmaz ortadan kayboluyor. Fekeli, Yılmaz’ın uzun süre yokluğundan şüphelenip, adamlarına her yeri aratıyor. Bir haber çıkmayınca ise Fekeli, Yamanlar’ın konağını basıyor. Yılmaz’a Demir’in zarar verdiğini düşünen Fekeli’nin gözü dönüyor. Onu bir anda karşılarında gören Hünkar ve Demir ise ne yapacaklarını bilemiyor. Konakta fırtına estiren Fekeli, Yılmaz için her şeyi yapmaya hazır! Şermin, Züleyha ve Yılmaz gerçeğini sonunda öğreniyor. Bu bilgiyle Hünkar’ı tehdit etmeye hazırlanan Şermin, umduğunu bulabilecek mi?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 16.bölümü ile 27 Aralık Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler