Ana SayfaDizilerYemekteyiz Yarışmasında Yarışmacı: Bir Saat Makyaja Ayıracağına, Yemeğe Ayırsaydı Dedi Ortalık Karıştı!

İlgili Postlar

Yemekteyiz Yarışmasında Yarışmacı: Bir Saat Makyaja Ayıracağına, Yemeğe Ayırsaydı Dedi Ortalık Karıştı!

Yemekteyiz yarışmasında çıkan tartışma, ilginç yorum karşısında masadaki herkesi ve Onur Büyüktopçu’yu çok gerdi!

291. bölümü yayınlanan ve 24-28 Aralık haftasının ilk yarışmacısı olan 18 yaşında ve aşçı olma hayali kuran Merve Çakır isimli yarışmacının evinde başladı.

Ancak yarışmanın menüdeki ilk servisi olan mısırlı çorba nedeniyle masa gerildi. Çorbası şekerli, kıvamsız bulunan yarışmacı, gelen eleştirilere sinirlenerek “Ben sadece şeflerimden öğrenirim” yorumunu yaptı.

Onur Büyüktopçu kimdir?

Yemekteyiz 291. bölümde çorbaya ‘tavuk yemi gibi’ dedi, tartışma büyüdü!

Çorbaya gelen ‘tavuk yemi gibi’ şeklindeki eleştiriler üzerine iyice gerilen yarışmacı mutfağa gittiğinde Onur Büyüktopçu, diğer yarışmacıları uyararak, çok genç bir yarışmacı olduğu ve eleştirilerde bunu da göz önüne almalarını istedi.

Sıra mücvere geldiğinde ise 5. günü yarışacak olan Soner Pakdemir’in yaptığı yorum, herkesi iyice gerdi. Yemeklerini 2 saatte bitiren ve kalan bir saatinde hazırlanıp makyaj yaptığını söyleyen yarışmacıya “Bir saat makyaj yapmaya harcamak yerine, yemeklere harcasaydı” şeklindeki yorumu üzerine, Onur Büyüktopçu çok sinirlendi.

Büyüktopçu, “Eleştiriye tabii ki açık olmalıyız, bu bir yarışma ama öyle bir üstüne gidiyorsunuz ki yarışmacının tonlarınızda üslupta bile fark var. 18 yaşında genç bir arkadaşınız, aşçılık okumak istiyor, meslekten soğur. Bu kadar üstüne gitmeniz doğru değil. Biraz önce sizi uyardım Demin ben ne söyledim. Karşınızdaki 18 yaşında genç bir kardeşiniz, yorumları bazen gerçekten abartıyorsunuz. Yemek konuşalım diyorsunuz siz makyaja takmışsınız” sözleriyle durumu eleştirdi.

Bu arada Onur Büyüktopçu’nun sözünü de kesmesi üzerine Büyüktopçu, daha da gerilerek “Sunucuyum ben burada ve sözümün kesilmesinden hoşlanmıyorum. Yemek konuşalım, daha yemeden tatmadan, tamamen Fatma hanımın önündeki mücverden yola çıkarak başladınız” sözleriyle yarışmacıyı bir kez daha uyardı.

Gergin başlanan haftanın ilk gününde Merve Çakır’ın yemeklerine eleştirilerin arkası kesilmedi.

Yemekteyiz yarışmasının bu hafta ki yarışmacıları kimdir?

Yemekteyiz 24 Aralık 1. Gün yarışmacısı Merve Çakır kimdir?

18 yaşında olan Merve Hanım, İstanbul’da yaşıyor. Kastamonu’da aşçılık bölümü kazanan Merve Hanım ailesini yalnız bırakmamak için üniversiteye gitmemiş. İleride iyi bir aşçı olmak isteyen Merve Hanım çocukluğundan beri bu konuda iddialı olduğunu söylüyor.

Yemekteyiz 25 Aralık 2. Gün yarışmacısı Gülizar Ayan kimdir?

Satış pazarlama uzmanı olan Gülizar Hanım, Ankara doğumlu ama uzun yıllar Bursa’da yaşamış. Sonrasında İstanbul’a taşınan Merve Hanım farklı tatlar denemeyi seviyor. Yemek yapmayı da çok seven Gülizar Hanım yarışma konusunda oldukça hırslı…

Yemekteyiz 26 Aralık 3. Gün yarışmacısı Abdülkadir Şereflioğlu kimdir?

Aslen Kayserili olan Abdülkadir Bey, 33 yıllık evli. 3 çocuk babası olan Abdülkadir Bey tekstilci… Yemek konusunda oldukça istekli olan Abdülkadir Bey, yeni tatlar denemeyi de seviyor.

Yemekteyiz 27 Aralık 4. Gün yarışmacısı Fatma Kaplan kimdir?

73 yaşında olan Fatma Hanım, aslen Giresunlu. Dekoratör olan Fatma Hanım, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Seramik mezunu. 45 yıllık evli olan Fatma Hanım, yemek sevdasını eşi sayesinde kazandığını söylüyor.

Yemekteyiz 28 Aralık 5. Gün yarışmacısı Somer Pakdemir kimdir?

29 yaşında olan Somer Bey, aslında ziraat mühendisi. Kendi mesleğini yapmayan Somer Bey babasının dükkanında işletmecilik yapıyor. Giresunlu olan Somer Bey yemek yapmayı da yemeyi de çok seviyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler