Ana SayfaDizilerMuhteşem İkili 9. Bölüm 2.Fragmanı Geldi!

İlgili Postlar

Muhteşem İkili 9. Bölüm 2.Fragmanı Geldi!

Muhteşem İkili 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Ahsen’in planı Barca ve Nilüfer’i zor duruma düşürüyor. İşte Muhteşem İkili yeni bölümden ilk detaylar…

Muhteşem İkili Oyuncu Kadrosu

Gizemli olaylar yaşanıyor!

Muhteşem İkili’nin 27 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak 9. yeni bölümden ilk bilgiler gelmeye devam ediyor. Muhteşem İkili dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Barca ve MKC, bir suç örgütünün peşine düşüyor ve beklenmedik kötü sonuçlar ile karşılaşıyorlar! Videodan Muhteşem İkili dizisinin 9. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Barca ve MKC yepyeni bir olayın peşine düşerler. Olayın gizemini çözmeye çalışan ikili kendilerini bir intikam oyununun içinde bulurlar. Düşmanlarından öç almak isteyen genç bir boksör olayın gizemini aydınlatacak tek kişi olacaktır! Diğer yandan Yağmur kaçırılması, ikiliyi daha da zor bir duruma sokar. MKC ise vurularak ölümle burun buruna gelir. Peki MKC bundan kurtulabilecek mi?

Muhteşem ikili 9. bölüm 2.fragmanı;

Barca ve MKC’nin etrafında dolanıp, planlarını devreye sokan Ahsen, Barca’yı arar fakat konuşmaz. Sadece telefonda bir kayıt dinletir. Barca bu duruma anlam veremeyip MKC’ye Ahsen’i sorar. MKC, Ahsen’in sadece kendilerinin anlayabildiği bir şey yaptığını söyler. Aynı zamanda Nilüfer de Ahsen tarafından gönderilen bir kutu ile karşılaşır. Peki bu kutunun içinden ne çıkacak? Ahsen’in planları başarılı olabilecek mi?

https://youtu.be/Weho4K9WFYg

Muhteşem ikili son bölümde;

Fişek Ekrem şarkıcı Banu üzerinden Yüksel Müdüre ulaşır. Yüksel Müdür, Ekrem’in yurt dışına kaçabilmesi için, kaçış biletidir. Ekrem’in yaptığı plan tıkır tıkır işlerken, Barca ve MKC karşılarına çıkar. İkili amaçlarına yani Ekrem’e ulaşır, fakat büyük bir sorun ikiliyi beklemektedir. Yüksel ve Banu’nun hayati tehlikesi ikilinin elini kolunu bağlar. Ekrem, kaçmak için tek kozları olan Yüksel ve Banu’yu vurur. Ekip onlarla uğraşırken Ekrem kaçmayı başarır. Yüksel ve Banu hastaneye götürülür ve acilen ameliyata alınır. İkisinin de durumu ağırdır. Barca ve MKC, Ekrem’i bulmak için tüm gayretlerini sarf eder. Bulunduğu yeri öğrenirler ve oraya giderler. Ekrem durumun farkındadır ve içinde çocuklarında olduğu bir okul mininbüsünü rehin alır. Çocuklar yüzünden planda değişikilk yapmak zorunda kalan Barca ve MKC, B planına geçer.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler