Ana SayfaDizilerAdriana Lima'dan kayınvalidesine Türk kahvesi

İlgili Postlar

Adriana Lima’dan kayınvalidesine Türk kahvesi

Bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Adriana Lima’nın ABD’deki malikanesinde kalan yazar Metin Hara, bir kaç gün önce annesine kavuştu. Brezilyalı model Adriana Lima, malikanesinde ağırladığı müstakbel kayınvalidesi Mirey Hara’ya Türk kahvesi hazırlamayı da ihmal etmedi. Adriana Lima’dan kayınvalidesine Türk kahvesi takipçilerinden de olumlu tepkiler aldı.

Paris Hilton Adriana Lima ve Metin Hara için ne dedi?

Adriana Lima’dan kayınvalidesine Türk kahvesi

Geçtiğimiz yaz başlayan reklam olduğu iddiaları ayyuka çıkan aşkları hala doludizgin devam eden Adriana Lima ile Metin Hara, nihayet ailelerini de tanıştırdı. Mutlu çift ailelerini de tanıştırarak ilişkilerinin evliliğe doğru dolu dizgin gittiğini gözler önüne serdiler. Bir süredir Victoria’s Secret meleği Adriana Lima’nın Beverly Hills’teki malikanesinde kalan Metin Hara’nın mutluluğu bir kaç gün önce ikiye katlandı.

Adriana Lima kimdir?

Takvim Gazetesi’nde yer alan habere göre Metin Hara’nın annesi Adriana Lima’nın müstakbel kayınvalidesi Mirey Hara da soluğu Beverly Hills’de aldı. Daha önce tanıştığı ve tanıdıktan sonra övgüler yağdırdığı müstakbel gelini Adriana Lima tarafından büyük bir heyecanla karşılanan Mirey Hara, Adriana Lima’nın hikayesinde paylaştığı önceki gün de Brezilyalı modelle keyifli bir sohbette olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Metin Hara kimdir?

Adriana Lima, her Türk gelini gibi adetten sayıldığı üzere müstakbel kayınvalidesine elleriyle Türk kahvesi yaptı. Brezilyalı model Adriana Lima o ilk Türk kahvesinin içildiği keyifli anları Instagram hikayesinde “Kahve zamanı” notuyla paylaştı.

Adriana Lima’nın Metin Hara’ya verdiği cevap erkeklerin hayalleriyle oynadı

Brezilyalı Model Artık İçimizden Biri

Metin Hara da bu mutlu anları, annesi ve sevgilisinin sohbet ederken fotoğrafını çekip Instagram’da paylaştı. Daha önce de sevgilisi Metin Hara’ya yemek yapmayı ihmal etmeyen hatta evde kendi elleriyle baklava yapmayı bile deneyen Brezilyalı model adeta “O artık bizden biri” dedirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler