Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar Soruşturmasında İlk Tahliye Edilen Ayça Pars İtiraf Etti!

İlgili Postlar

Adnan Oktar Soruşturmasında İlk Tahliye Edilen Ayça Pars İtiraf Etti!

Adnan Oktar örgütüne yönelik başlatılan soruşturmada itirafçı olarak ilk tahliye edilen kedicik Ayça Pars, “Aile zarar verirler diye örgütten ayrılamadım” dedi. Konunun detayları haberimizde..

Adnan Oktar, tutuklu kediciklerin itirafçı olmamaları için ne yapıyor?

Adnan Oktar Soruşturmasında İlk Tahliye Edilen Ayça Pars Sonunda İtiraf Etti!

Adnan Oktar operasyonunun ardından hemen sonra başlatılan soruşturma kapsamında ifadeler alınmaya devam ediliyor. Örgüte düzenlenen operasyonla tutuklanan Ayça Pars  polise 8 günde 120 sayfalık ifade vererek tahliye edildi. Cezaevinden çıktıktan sonra konuşan Ayça Pars, ailsine zarar vereceklerinden korktuğu için örgütten ayrılmadığını söyledi.

“Ayrılmak istiyordum. Ama Aileme Zarar Verirler Diye Ayrılmadım”

Tahliye edildikten sonra Habertürk’e konuşan Ayça Pars, “29 yıldır Adnan Oktar grubunda yer aldım. İlk başta gerçekleri görmemiştim. Sonradan gerçekleri görmeye başladım. Sapkınlıklar, Müslümanlık adı altında sahtekarlıkların farkına vardım. Daha önce ayrılmak istiyordum. Ama aileme zarar verirler diye ayrılmadım” dedi.

Adnan Oktar Kimdir?

“8 GÜNDE POLİSE ÇOK ŞEY ANLATTIM”

Adnan Oktar’ın 30 yıldır yanında olan ve geçtiğimiz gün tahliye edilen Ayça Pars, 7 gün içinde 120 sayfa ifade vererek örgüt hakkında önemli bilgiler verdi. Adnan Oktar grubunda önemli görevler de bulunduğunu ifade eden Ayça Pars, ‘Şimdi daha rahat ve güvenli ayrılabildim örgütten. Bildiklerimi polise anlattım. 8 gün emniyette polise ifade verdim. Çok şey anlattım. Soruşturmanın gizliliği var. Şu an için çok şey konuşamam’ dedi.

Adnan Oktar grubunun üst yöneticisi ‘bacılar’ biriminde yer alan Ayça Pars tahliye hemen ardından etkin pişmanlıktan faydalanmak istemesi üzerine soruşturma kapsamında ikinci kez ifadesi alındı. Mali Şube Müdürlüğü’nde 8 gün boyunca 120 sayfaya yakın ifade veren Ayça Pars’ın, örgütle ilgili çok önemli bilgiler verdiği de öğrenildi. Ayça Pars’ın yanı sıra tutuklanan isimler arasında olan Örgütün Avukatı F. D.’nin de itirafçı olduğu ve tahliye edildiği öğrenilen bilgiler arasında.

Adnan Oktar’a kaptırdığı kızlarını 12 yıl sonra ilk kez gördü

Örgütün Tüm Kirli İlişkilerini 120 Sayfalık İfade İle Anlattı! 

Habertürk’ten Nihat Uludağ’ın aktardığına göre, soruşturmayı yürüten savcının talimatıylaİstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ayça Pars’ın yeniden 2.defa ifadesini aldı. Adnan Oktar grubuna 30 yıl önce katılan ve ‘bacılar’ grubuna kadar yükselen Ayça Pars, polise 7 gün içinde 120 sayfa tutan ifade verdi. Adnan Oktar’ın sırlarını bilen kişilerden biri olan Pars, örgütün tüm kirli ilişkilerini de polise anlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler