Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar'a kaptırdığı kızlarını 12 yıl sonra ilk kez gördü

İlgili Postlar

Adnan Oktar’a kaptırdığı kızlarını 12 yıl sonra ilk kez gördü

Adnan Oktar’a kaptırdığı kızlarını 12 yıl sonra ilk kez gördü… Tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar’a beş çocuğu ve bir torununu kaptıran Semin Babuna, 12 yıl sonra çocuklarını ilk kez gördü. Ancak, çocuklarından bazıları anneleri ile görüşmeyi kabul etmedi. Semin Babuna, çocukları tarafından “Bizi sen şikayet ettin” diye suçlandığını anlattı. Detaylar haberimizde…

Adnan Oktar’dan şok açıklama: Masonlar bana tabi!

Adnan Oktar davası

Geçtiğimiz Temmuz ayında Adnan Oktar ve yanındakilere geniş çaplı bir operasyon düzenlenmişti. Operasyonun ardından, Adnan Oktar ve 167 kişi tutuklanmıştı. Adnan Oktar ile birlikte tutuklananların arasında, Prof. Dr. Cevat Babuna ile Semin Babuna’nın beş çocuğu ve bir torunu da bulunuyor.

Adnan Oktar Kimdir?

Semin Babuna’dan çarpıcı açıklamalar

Çocuklarını Adnan Oktar’ın yanından kurtarabilmek için 25 yıldır mücadele eden Semin Babuna, Oktar’ın cezaevine gönderilmesinin ardından çocukları işle görüşme çabası içine girdi. Ancak, Babuna’nın çocukları kendisiyle görüşmek istemedi. Semin Babuna, bıkmadan usanmadan çocukları ile görüşebilmek için mücadele etti. Sonunda, iki kızı anneleri ile görüşmeyi kabul etti. İki çocuğu ile de yıllar sonra ilk kez kucaklaşan Babuna, açıklamaları ile şaşkınlık yarattı.

Evlatlarımla yıllar sonra kucaklaştım

Çocukları ile görüşmesini anlatan Semin Babuna, “Şu an için sadece iki evladım benimle görüşmeyi kabul etti. Bu bile benim için büyük bir mutluluk. Evlatlarımla yıllar sonra kucaklaştım. Karşılıklı oturdum, ellerini sıkabildim. Hatta ‘Gel bakalım, elimi öp’ diyebildim. Yol yakınken itirafçı olmalarını söyledim. Bu adamın (Adnan Oktar) aslında nasıl bir pislik olduğunu kendilerine anlattım, fakat kabul etmiyorlar. Tüm bunların iftira olduğunu söylüyorlar. Adnan Oktar’ın yaptığı sapkınlıkları aktardım ama hiçbirini kendilerine kabul ettiremedim. Bana, ‘Anne bu işi sen yaptın. Bizi sen şikayet edip içeri attırdın’ diyorlar. Ben de ‘Kızım ben sizden şikayetçi olmadım, sadece başınızdaki adamdan şikayetçi oldum’ dedim. Sürekli ‘Şikâyetinizi geri çekin’ diyorlar. Aslında görüştüğüm iki kızım da, her şeyin çok farkında. Bunları hissedebildim ama kabullenmeleri zaman alacak. Tek temennim, çok geçmeden diğer çocuklarımla da görüşebilmek.” diye konuştu.

Altı evladıma, torunum Emre ile birlikte Kuran tefsiri gönderdim

Çocuklarının cezaevindeki ihtiyaçlarını karşıladığını aktaran Semin Babuna, “Görüştüğüm kızlarımın cezaevindeki tüm kişisel ihtiyaçlarını da A’dan Z’ye karşıladım. Banka hesaplarına da belli miktarda para yatırdım. Kaldıkları yerde buzdolabı, TV ve su ısıtıcısı gibi ihtiyaçları varmış, bunları da aldım. Geçenlerde altı evladıma, torunum Emre ile birlikte Kuran tefsiri gönderdim. Üçü kabul etti, fakat diğer üçü geri gönderdi.” dedi.

Masallardaki dokuz başlı canavar gibi

Semin Babuna, Adnan Oktar’ı Yunan Mitolojisi’nin kötü yılanı Hydra’ya benzeterek “En büyük korkum bu adamın, dışarıdaki adamlarının çocuklarıma müdahalesinin devam etmesi. Çünkü bu adamı çok iyi tanıyorum. Masallardaki dokuz başlı canavar gibi. Yaptığı tek şey kötülük. Tam bütün başlarını kestim derken yeni bir baş çıkıyor. Aklı sadece kötülüklere çalışıyor. Bu nedenle şu an için en büyük şükür sebebim, çocuklarımın bu adamla aynı çatı altında olmaması. Adam içeri girdi ama hala kurtulamadık.” diye konuştu.

Bazı firariler henüz yakalanmadı

Sözlerine devam eden Semin Babuna, “Adnan Oktar örgütündeki Tarkan Yavaş, Cihat Gündoğdu, Uğur Örmen, Metin Güçyetmez ve Seral Köprülü gibi bazı firariler henüz yakalanmadı. Bu kişiler, tutuklu olanlara avukat gönderiyorlar. Bunun yanı sıra hesaplarına da para yatırmışlar. Birinci derece yakınları olduğum için evlatlarıma kimin para gönderdiği ve hesaplarında ne kadar para olduğunu öğrenebildim. Tuğba dışında hepsinin hesabında bin TL ile bin 500 TL arasında para bulunuyordu. Sadece Tuğba’nın hesabında para yoktu” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler