Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar, tutuklu kediciklerin itirafçı olmamaları için ne yapıyor?

İlgili Postlar

Adnan Oktar, tutuklu kediciklerin itirafçı olmamaları için ne yapıyor?

Adnan Oktar, tutuklu kediciklerin itirafçı olmamaları için ne yapıyor? Cezaevinde tutuklu bulunan Adnan Oktar, kendisi ile birlikte tutuklananların hakkında itirafçı olmalarını engellemek adına ne yapıyor? Adnan Oktar hakkında gündeme gelen iddialar şoke etti. Detaylar haberimizde…

Adnan Oktar cezaevinden mektup gönderdi! Kediciklerle ilgili inanılmaz iddiası şoke etti!

Adnan Oktar’dan kurtaramadığı çocukları ile görüşmek için mücadele ediyor

Hakkındaki onlarca suçlama nedeni ile geçiğimiz aylarda tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar hakkında yeni iddialar gündeme geldi. Beş çocuğu ve bir torununu Adnan Oktar’ın yanından kurtarabilmek için 25 yıldır mücadele eden Semin Babuna, Adnan Oktar’ın cezaevine girmesinin ardından çocukları ile görüşme çabasına girdi. Babuna’nın iki kızı görüşmeyi kabul ederken, diğer çocukları görüşmeyi reddetti.

Adnan Oktar Kimdir?

Semin Babuna, Adnan Oktar ve ona yakın isimlerin tutuklu bulunan kişilerin konuşmamaları için verdiği mücadeleyi şu sözler ile iddia etti: Tek tek çocuklarımın banka hesaplarına kimlerin para gönderdiğini ve evlatlarımla hangi avukatların görüştüğünü tespit ettim. Eda’nın hesabına, Raif Ergin adlı örgüt üyesi ve avukat Hakan Arslan para yatırmış. Bu avukat aynı zamanda Ceyda’nın hesabına da para yatırmış ve Ceyda’ya elbise de götürmüş. Geçen görüşe gittiğimizde de iki avukatla karşılaştık. Bu avukatlar içerideki tüm kadınların isimlerini tek tek yazmışlardı ve hepsiyle de görüşmüşler. İsimlerinin Yağmur ve Rıdvan olduğunu ve avukat Arzu Gül’ün bürosuna bağlı olduğunu öğrendik. Arzu Gül 2009 yılında Adnan Oktar yine çete lideri olduğu suçlamasıyla yargılanırken avukatlığını yapıyordu. Arzu Gül’ün bürosundaki avukat Pınar ve Rıdvan ‘Çalıştığımız hukuk bürosuyla Erdem Rahvancı anlaştı ve bizi o gönderdi’ demişler. Erdem Rahvancı da firari örgüt üyesi. Buradan şunu anlıyorum ki, bunlar tutukluların itirafçı olmamaları için uğraşıyorlar ve sıkı bir takipteler. İçeridekilerin konuşmasını kesinlikle istemiyorlar. Bu saydığım isimler dışında, avukat Hümeyra Nur Yazıcı ve avukat Ali Bahadır Çakmak da Ebru ile görüşmeye gitmiş. Ben de tespit ettiğim tüm bu isimler hakkında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube Müdürlüğü’ne şikayette bulundum. Çocuklarım için elimden geldiğince her şeyi sonuna kadar yapacağım.

Adnan Oktar’a kaptırdığı kızlarını 12 yıl sonra ilk kez gördü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler