Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan'ın O Ses Türkiye'ye jüri olmasına laf edenlere sert çıktı!

İlgili Postlar

Seda Sayan’ın O Ses Türkiye’ye jüri olmasına laf edenlere sert çıktı!

Seda Sayan’ın O Ses Türkiye’ye jüri olmasına laf edenlere sert çıktı! O Ses Türkiye’nin jüri üyelerinden Yıldız Tilbe’nin yerine Seda Sayan’ın gelecek olduğu haberlerinin ardından, eleştirilerin ardı arkası kesilmedi. Seda Sayan’ın, O Ses Tükriye’ye gelmesine sevinenler de oldu, tepki gösterenler de… Detaylar haberimizde…

Seda Sayan Neden Kulağında Çiple Dolaşıyor?

Seda Sayan’a tepki gösterenlere sert çıktı

tv8 ekranlarının fenomen yarışma programının başlamasına sayılı günler kala, jüri tartışmaları ayyuka çıktı. Yıldız Tilbe’nin O Ses Türkiye’den ayrıldığı, yerine Seda Sayan’ın getirildiğinin duyulmasının ardından, herkes ikiye bölündü. Seda Sayan’ın jüri üyesi olmasına sevinenler de oldu, tepki gösterenler de. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Yıldız Tilbe’nin yerine getirilen Seda Sayan’ın getirilmesine tepki gösterenlere sert çıktı. İşte Ali Eyüboğlu’nun o yazısı:

O Ses Türkiye’de Gökhan’ın Yerine Hangi Sürpriz İsim Geliyor?

İlgisi, bilgisi olmayanlar bile…

Acun Ilıcalı’nın “O Ses Türkiye” yarışmasında jüri üyesi olan Yıldız Tilbe’yi çıkarıp, yerine Seda Sayan’ı alması üzerine yapılan yorumlar ilginç. İlgisi, bilgisi olmayanlar bile “O Ses Türkiye” ve Seda Sayan uzmanı kesildi! El insaf…

Seda Sayan kimdir?

Su yerine “bu” diyenler bile Seda Sayan’ın müzik bilgisine laf ediyor

O gazinolarda şarkı söylerken doğmamış olanlar, su yerine “bu” diyenler bile Seda Sayan’ın müzik bilgisine laf ediyor.

Ali Eyüboğlu Kimdir?

Şaka mısınız?

Seda Sayan’ın oyunculuk yıllarında nüfus kağıdında fotoğrafı bile olmayanlar, o televizyonlarda program yaparken parkta oynayanlar, bugün fütursuzca yorum yazabiliyor “O Ses Türkiye”de jüri üyesi olup olamayacağı üstüne.

Şaka mısınız?

Seda Sayan’ın “O Ses Türkiye”de jüri üyeliği yapan Murat Boz, Gökhan Özoğuz, Hadise, Yıldız Tilbe’nin yaşı kadar şarkıcılık geçmişi olduğunu bilmiyorsunuz galiba!

Biliyor da kategorik olarak Seda Sayan’ı o koltuğa layık görmüyorsanız o başka…

Böylesine önyargılarının esiri olanlara inat, 40 yıldır tanıdığım Seda Sayan’ın “O Ses Türkiye”ye renk katacağı kesin.

O Ses Türkiye’nin jüri üyelerinden Yıldız Tilbe’nin yerine Seda Sayan’ın geleceği öğrenildi. Haberlerin ardından, Seda Sayan’ı destekleyen ve habere sevinenler de oldu, ancak Seda Sayan’ın O Ses Türkiye jürisi olacağına tepki gösterenler de.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler