Ana SayfaÜnlülerMert Fırat ile evlenen İdil Fırat, babasının düğüne neden katılmadığını açıkladı!

İlgili Postlar

Mert Fırat ile evlenen İdil Fırat, babasının düğüne neden katılmadığını açıkladı!

Mert Fırat ile evlenen İdil Fırat, babasının düğüne neden katılmadığını açıkladı! Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine giren Mert Fırat ve İdil Fırat çiftinin düğününe, gelin İdil Fırat’ın babası Önder Fırat neden katılmadı? Herkes bu sorunun yanıtını ararken, beklenen açıklama sonunda geldi. İdil Fırat ve Mert Fırat, Önder Fırat’ın düğüne katılmama nedenini açıkladı. Detaylar haberimizde…

Mert Fırat ve İdil Fırat’ın düğünündeki yasağı, davetliler çiğnedi

İdil Fırat’ın babası Önder Fırat düğüne katılmadı

Yakışıklı oyuncu Mert Fırat ve İdil Fırat çifti, geçtiğimiz Cumartesi günü Çeşme Alaçatı’da lüks bir otelde gerçekleşen muhteşem bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirmişti. Ünlü isimlerin akın ettiği düğüne, gelin İdil Fırat’ın babası Önder Fırat ve Sezen Aksu katılmamıştı. Önder Fırat’ın, kızı İdil Fırat’ın Mert Fırat ile aldığı evlilik kararını çok ani bulduğu ve bu kararı onaylamadığını düşündüğünden dolayı kızının düğün törenine katılmadığı iddia edilmişti.

İdil Fırat Kimdir?

İdil Fırat’tan babası Önder Fırat’ın düğününe katılmaması ile ilgili ilk açıklama

İdil Fırat, babası Önder Fırat ve aile dostları Sezen Aksu’nun düğün törenine katılmamaları ile ilgili gündeme gelen iddiaların ardından konu açıklama yaptı. Fırat, “Babam da, Sezen de sağlık sorunlarından dolayı gelemedi. Sanıldığı gibi babamla aramızda herhangi bir problem yok. Acil durum olmasa ikisi de yanımda olurdu. Ama dedem yanımda, mutluyum.” diye konuştu.

Mert Fırat Kimdir?

Mert Fırat’tan kayınpeder Önder Fırat açıklaması

Mert Fırat da, iddialar hakkında açıklama yaptı ve “Önder Bey ile sevgili Sezen Aksu maalesef yanımızda yok.” diye konuştu.

Nişana da katılmamıştı

Ünlü iş adamı Önder Fırat, Mert Fırat ve İdil Fırat’ın geçtiğimiz aylarda geçekleşen nişan törenine da katılmamıştı.

Yakışıklı oyuncu Mert Fırat ve İdil Fırat çifti, önceki akşam Çeşme Alaçatı The Stay Warehouse’da dünya evine girdi. Çiçeği burnunda çiftin düğün törenine, ünlü isimler akın etti. Nikah merasiminde, damadın şahitliğini Muzaffer Yıldırım ve Gülengül Arlıel, gelinin şahitliğini ise Merve Şen ve Cahit İdil yaptı. Düğün, eğlenceli anlara sahne oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler