Ana SayfaÜnlülerAdem Adada Gizli Gizli Ağladığını İtiraf Etti

İlgili Postlar

Adem Adada Gizli Gizli Ağladığını İtiraf Etti

Survivor 2017’nin yarışmacılarından birisi olan Adem Kılıççı, yeni bir röportaj yaparak, ada yaşantısını anlattı.

Milli boksör olarak ada yaşantısı öncesinde de tanınan Adem Kılıççı, Canan Danyıldız için yaptığı açıklamalarda adada psikolojik olarak çok büyük bir savaş verdiğini açıkladı.

Yarışma Öncesi Ve Sonrasında Neler Yaşadı?

Adem Kılıççı kendisine sorulan soruları samimi bir şekilde yanıtladı. Ada öncesi ve sonrasında herhangi bir değişiklik yaşamadığını ifade eden Adem Kılıççı¸ özellikle sabır noktasında büyük bir değişim yaşadığını söyledi. Adda yokluk nedeniyle sabırlı olmayı ve elindekinin değerini bilmeyi öğrendiğini söyleyen boksör, ringlerin çok daha kolay olduğunu itiraf etti.

“Karalama, Dedikodu, Aşağılama Var!”

Adada karalama, dedikodu ve aşağılama olduğunu söyleyen Adem Kılıççı¸her oyuna stresli bir şekilde çıktığını ifade etti. Adada haksızlık gördüğünde dayanamadığını söyleyen Adem Kılıççı, haksızlık karşısında her zaman müdahalede bulunduğunu belirtti.

“Gizli Gizli Çok Ağladım”

Zorlu ada yaşamında çok fazla ağladığını itiraf eden boksör, “Kimsenin görmediği bir yerde evet, ağladım! Hüngür hüngür ağladım.” Dedi. Yaptığı bu açıklamalarıyla oldukça dikkat çeken milli boksör, adada bilinmeyenleri anlattı. Özellikle Survivor için kamera arkasında yaşanılanlar merak uyandırıyordu. Bu bakımdan yapılan röportaj kısa süre içerisinde dikkat çekti ve farklı platformlarda da yayınlandı. Boksörün özellikle cinsellik hakkında yaptığı değerlendirmeler ada yaşantısında durumun ne olduğunu da gösterdi. “Cinsellik düşünüyor muydunuz?” sorusuna yanıt veren boksör, “Açlıktan bir şey düşünemiyorsun. Hepimizin karizması acayip kaydı” diyerek cinsellik noktasında zorlanmadıklarını da ifade etti.

Adem Kılıççı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler