Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya: 10 Yıl Cinsel İlişki Yaşamasam da Olur

İlgili Postlar

Deniz Akkaya: 10 Yıl Cinsel İlişki Yaşamasam da Olur

Cinsel tercihleri ile ilgili son dönemlerde pek çok farklı ünlü açıklamalar yaparken, yeni isim Deniz Akkaya oldu. Hürriyet gazetesi için özel açıklamalar yapan ünlü model, “10 yıl cinsel ilişki yaşamasam da olur” diyerek, bu konuda sosyal medyada yeni bir gündem yarattı.

Röportajda kendisine sorulan bir soru üzerine böyle bir yanıt veren Deniz Akkaya, 10 yıl boyunca ilişkiye girmese dahi kendisi için bir sorun olmayacağını söyledi. Kendini tatmin edecek tek şeyin cinsel ilişki olmadığını belirten model, farklı tatmin yolları olduğun ifade etti.

“Çocukların Var”

Çocuklarını iyi bir şekilde yetiştirme gibi farklı zevkleri olduğunu söyleyen Deniz Akkaya, “Bir kişinin hayatta zevk aldığı tek şey cinsel ilişki olmaması gerektiğini ifade etti.

Eşcinselliğe Nasıl Bakıyor?

Röportajın en dikkat çeken bölümlerinden birisi de Deniz Akkaya’ya sorulan eşcinsellik sorusu oldu. Oldukça açık bir şekilde Deniz Akkaya’ya herhangi bir kadınla ilişkiye girip girmediği soruldu. Bu soru üzerine çekimser bir yanıt veren model ise kadınlar tarafından beğenilmenin kendisini onurlandıracağını ifade etti. “Sorulara cevap vermeyi çok isterdim ama vermeyeceğim!” şeklinde açıklama yaparak soruya yanıt vermeyen Deniz Akkaya, bu açıklaması ile birlikte eşcinsellik noktasında soru işaretleri oluşturdu.

Ünlü isim tarafından yapılan bu açıklamalar, kısa süre içerisinde sosyal medyada yer aldı. Pek çok kişi bu açıklamaları gereksiz olarak değerlendirirken, pek çok kişi de Deniz Akkaya’yı bu cesaretinden ötürü kutladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler