Ana SayfaÜnlülerSerhat Akın'ın Pişmanlığı: “Programlarda Arkamdan Atıp Tutmuşlar”

İlgili Postlar

Serhat Akın’ın Pişmanlığı: “Programlarda Arkamdan Atıp Tutmuşlar”

Survivor’a katılarak yeniden Türkiye’nin gündeminde yer alan Serhat Akın, verdiği röportajı ile büyük bir şaşkınlık yarattı. Özellikle yarışmanın sonlanması ile birlikte yarışma süreci boyunca yayınlanan programları izlediği öğrenilen eski futbolcu, kendisi hakkında söylenenlerden oldukça rahatsız olduğunu söyledi.

Serhat Akın Survivor Panaroma’yı Hedef Aldı

TV8’de yayınlanan Survivor programı, Survivor Panaroma ve Survivor Ekstra gibi programlarda değerlendiriliyordu. Eski yarışmacıların ve tanınan isimlerin katılım gösterdiği bu programlarda yeni dönem yarışmacılar da zaman zaman eleştiriliyordu. Konuyla ilgi değerlendirme yapan Serhat Akın, Survivor Panorama programının sunucuları olan Duygu Çetinkaya ve Hakan Hatipoğlu’nu çok ciddi bir şekilde eleştirdi.

“Hakan Hatipoğlu, Aşağılıkça 5 Ay Eleştirmiş”

Yarışmada Hakan Hatipoğlu’nun hiçbir şekilde düşünmeden kendisini eleştirdiğini söyleyen Serhat Akın, Survivor’a gitmeden önce bu tip şeyler yaşamayacağını düşündüğünü ifade etti. “Panorama programlarında öyle bir algı yaratılmış ki… Hakan Hatipoğlu (Survivor yorumcusu), aşağılıkça 5 ay eleştirmiş. Bana, şerefsiz falan her şey desin, ama bu algının nereye gideceğini hesap etsin. İki çocuğum var. Eşime veya çocuklarıma küfür edilirse…” diyerek kendini hakkında söylenenleri eleştirdi. Survivor eski yarışmacılarından olan Duygu Çetinkaya gibi isimlerin Serhat Akın’ın çocuklarını eleştirmesine de değinen futbolcu, kendisinin bu tip yargılanmasına ve eleştirilmesine anlam veremediğini söyledi.

“Çok Pişmanım”

Yarışma öncesinde ailesine yönelik bu tip eleştirilerin yapılabileceğini düşünmediğini ifade eden Serhat Akın, yaşadıklarından sonra Survivor’a katıldığı için pişmanlık duyduğunu söyledi.

Serhat Akın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler