Ana SayfaÜnlüler3 Adam Dağıldı Mı?

İlgili Postlar

3 Adam Dağıldı Mı?

TV8’de yayınlanmaya başlayan 3 Adam ile ilgili iddialar arka arkaya gelmeye devam ediyor. Özelikle Eser Yenenler’in evinde yapılan bir parti sonrasında TV8’de yer almayacağı yönünde haberlerle gündeme gelen 3 Adam için yeni gelen bilgilerde çok farklı bir durum ortaya çıktı.

Kendileri Ayrılmış

TV8’de geçtiğimiz sezonda, sezon finali yaparak ekranlara sezonluk veda eden 3 Adam’ın, yeni sezonda ekranlarda yer almaya devam etmesi bekleniyordu. Fakat gündeme gelen son haberlere göre TV8’de yayınlanmayacak programın gerçek nedeninin 3 Adam olduğu ve Acun Ilıcalı tarafından herhangi bir işten çıkarma durumunun olmadığı ifade edildi.

3 Adam Acun’u Bıraktı

Açıklamalara göre programın yayından kaldırılmasında etkili taraf 3 Adam oldu. Sosyal medyada da yoğun olarak konuşulan bu durumun arkasında yatan neden ise İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler’in kendi yapım şirketlerini kurmak istemesi. Bu şirket üzerinden yayınlarını pazarlama yoluna gidecek olan 3 Adam, bu nedenle TV8 ile yollarını ayırmak zorunda kaldı. Üstelik bu konuyla ilgili iddialar gündemde uzun zamandan beri konuşulurken geçtiğimiz ünlerde İbrahim Büyükak tarafından yapılan bir açıklama olaya netlik kazandırdı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan ünlü oyuncu, yapım şirketi kurma noktasında ortak bir fikir alındığını ve bu nedenle de TV8’de yer almayacaklarını ifade etti.

Yapılan bu açıklama sonrasında uzun zamandan beri gündemde yer alan haberlerin de doğru olmadığı ortaya çıktı. Önümüzdeki günlerde 3 Adam ve diğer programlar için nasıl bir adımın atılacağı ve 3 Adam’ın önümüzdeki sezonda herhangi bir kanalda yayınlanıp yayınlanmayacağının açığa kavuşturulması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler