Ana SayfaÜnlülerAlişan Terliklerini Ayağına İstiyor

İlgili Postlar

Alişan Terliklerini Ayağına İstiyor

Esra Erol’un kardeşi ile geçtiğimiz günlerde nişanlanan Alişan, nişan ve evlilik ile ilgili süreci anlattı. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a evlilik sözü verdikten çok kısa bir süre sonra nişanlanarak dikkat çeken ünlü şarkıcı, evlilik için verdiği sözü tutmaktan dolayı mutlu olduğunu da ifade etti.

“Görücü Usulü Tanıştık”

Uzun zamandan beri aşık olamadığını ve kimseye aşk beslemediğini söyleyen Alişan¸ Eda Erol’la görücü usulü tanıştıklarını söyledi. Annesi ve babasının da görücü usulü tanıştığını ve mutlu olduğunu söyleyen Alişan’ın Eda Erol ile arasını yapan isim ise Esra Erol olmuş. Tanıştıktan sonra birbirlerinden hoşlandıklarını söyleyen Alişan, böylece olayların geliştiğini ifade etti.

“Erkek Çocuk İstiyorum”  

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 3 çocuk sözü de hatırlatılan Alişan, özellikle erkek çocuğu olana kadar çocuk yapmaya devam edeceklerini söyledi. Gerekirse 4-5 çocuk sahibi olabileceğini ifade eden şarkıcı, yaptığı bu açıklama sonrasında gözlerin Eda Erol’a çevrilmesine neden oldu.

“Temiz Aile Kızı”

Eda Erol’un Esra Erol’un kardeşi olmasına rağmen hiçbir şekilde magazinde yer almadığını söyleyen sanatçı, Eda Erol’un en çok bu özelliklerine vurulduğunu ifade etti.  Alişan, Eda Erol için “Kendisi temiz, ailesi temiz.” Dedi.

Serdar Ortaç’a Taş Attı!

Serdar Ortaç’ın “Herkes hanımıma dönüp bakıyor, gurur duyuyorum” dediğini söyleyen Alişan, böyle bir durumun kendisi için hiç uygun olmadığını ifade etti. Serdar Ortaç’a saygı duyduğunu ifade eden şarkıcı, buna rağmen benzer bir durumun kendisini çok deli edeceğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler