Ana SayfaÜnlülerCansu Taşkın: "Evlenmeden Olmaz, Bekaretim Önemli"

İlgili Postlar

Cansu Taşkın: “Evlenmeden Olmaz, Bekaretim Önemli”

Paylaştığı fotoğraflarla Türkiye’de gündem yaratan Cansu Taşkın, bu sefer yaptığı açıklamalarıyla gündeme geldi. Bekaretin önemli olduğunu söyleyen Cansu Taşkın, evlenmeden olmaz dedi.

Özel Röportaj Yaptı!

Hayatıyla ilgili açıklamalar yapan popüler isim, aşk ve iş noktasında sürekli sorun yaşadığını ve bu nedenle de aşktan ziyade işine odaklandığını söyledi. 3 yıldan beri kimseyle ciddi bir ilişki yaşamadığını söyleyen Cansu Taşkın¸güven probleminin kendisi için ciddi bir sorun olduğunu söyledi.

“30 Yaşında Evlenebilirim”

Şu anda kariyeri nedeniyle evlenmeyi düşünmeyen ünlü isim, 30 yaşından sonra evlenmeyi düşünebileceğini ifade etti. Evleneceği kişiyle ilgili beklentilerinin yüksek olduğunu söyleyen Cansu Taşkın, sevdiği kişinin kesinlikle sigara ve alkol kullanmaması gerektiğini belirtti.

“Seksi Poz Vermiyorum”

Fotoğrafları için yapılan seksi yorumlarını da kabul etmeyen model, sadece vücut hatlarının fazla kıvrımlı olduğunu ve bu nedenle fotoğrafları için böyle yorumlar yapıldığını ifade etti. Fotoğraflarına ilgi gösterilmesinden mutlu olan ünlü isim, üstelik beğenilmekten de hoşlanıyor. Estetik noktasında da eleştirilere sert bir şekilde çıkış yapan Cansu Taşkın, fiziğinin tamamen doğal olduğunu da vurguladı.

“Çok Teklif Geldi”

Kendisi için sürekli yeni teklifler geldiğini söyleyen ünlü isim, detay vermekten kaçınmadı. Ahlaksız teklif eden, parayla ilişkiye girmek isteyen kişilerin olduğunu söyleyerek büyük bir gündem yaratan Cansu Taşkın, evli olan insanların bile bu tip teklifler yapmaktan kaçınmadığını ifade etti. Evlilik noktasında da kararlı olduğunu söyleyen Taşkın, bekaretin çok önemli olduğunu ve evlenmeden ilişkinin doğru olmadığını ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler