Ana SayfaDizilerAcun'dan Bir Final Daha!

İlgili Postlar

Acun’dan Bir Final Daha!

Tv8 de önümüzdeki sezon yayınlanması planlanan yeni bir dizi projesi için Cansu Dere ile anlaşma yapan Acun’dan bir final daha geliyor.

Reytingler Beklentileri Karşılamadı

Komedi dizisi olarak ekranlara gelen Jet Sosyete geçtiğimiz günlerde reytinglerin kurbanı olan diziler arasına katılmıştı. Muhteşem oyuncu kadrosuna rağmen beklediği izlenmeyi yakalayamayan Jet Sosyete final yapmak zorunda kalınca dizi oyuncuları bu durum için yorumsuz kalsa da, bu durum hayranlarını epey üzmüştü.

Acun Ilıcalı TV8 bombalarını bir bir patlattı! Yeni sezonda neler yayınlanacak?

Yeni Anlaşma

Acun Ilıcalı Tv8’de yayınlanacak olan yeni bir dizi için geçtiğimiz ay Cansu Dere ile anlaşma yapmıştı. Anlaşmayı Instagram hesabı üzerinden paylaştığı bit fotoğrafla; ” Cansu Dereyi Aldık. Bu bize yeter.” yorumuyla duyuran Acun hem Tv8 izleyenlerini, hem de Cansu Dere hayranlarını oldukça heyecanlandırmıştı. Dizinin yapımcılığını üstlenen Fatih Aksoy ise “Önümüzdeki Ekim ayında çok güzel bir diziyle karşınızdayız.” yorumuyla projenin çıkış tarihi hakkında ip ucu da vermişti.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Acundan Bir Final Daha!

Tv8 ekranlarından kaldırılan “Jet Sosyete” dizisinin arından, “Kızım” dizisinin de final yapacağı belli oldu. Baş rollerini Leyla Lydia ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı dizi de ne yazık ki reyting savaşının kurbanı oldu. Son zamanlarda izlenme oranı oldukça düşen dizinin Mayıs ayının sonlarına doğru final yapması belirlendi.

Buğra Gülsoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler