Ana SayfaDedikoduAcun'dan 56 milyon TL'lik düğün hediyesi!

İlgili Postlar

Acun’dan 56 milyon TL’lik düğün hediyesi!

Acun Ilıcalı’dan müstakbel eşi Şeyma Subaşı’na dudak uçuklatan düğün hediyesi. Ilıcalı, nişanlısına düğün hediyesi olarak 56 milyon değerinde boğaza nazır bir ev satın aldı. İşte detaylar…

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın yılın düğünü olarak anılan düğün töreninden detaylar gün geçtikçe gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Eylül ayında dünya evine girecek olan Acun Ilıcalı’nın, müstakbel eşi Şeyma Subaşı’na aldığı düğün hediyesi ortaya çıktı.

Düğün için ummalı hazırlık çalışmaları devam ederken, Acun Ilıcalı’nın Şeyma Subaşı’na Kuruçeşme’den 56 milyon lira değerinde bir ev satın aldı. Ünlü televizyoncu, aldığı değerli hediye ile dudak uçuklattı. Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı çiftinin düğün sonrasında bu evde mi ikamet edeceği merak konusu oldu.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti, Eylül ayında Fransa’da nikah masasına oturacak. Ilıcalı, düğün sonrasında eğlenmek için ünlü bir otelin diskosunu bile kapattı. Ardından yapılacak olan after party ile düğün son bulacak. Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı çifti, merakla beklenen düğün törenleri için hazırlıklara devam ediyor.

Acun Ilıcalı kimdir?

Şeyma Subaşı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler