Ana SayfaDedikoduCenk Eren itiraf etti: Şimdiki aklım olsa Seren Serengil ile evlenirdim

İlgili Postlar

Cenk Eren itiraf etti: Şimdiki aklım olsa Seren Serengil ile evlenirdim

Şarkıcı Cenk Eren’den şoke eden bir itiraf geldi. Sahnede kendini dinlemeye gelen konuklarına müzik ziyafeti veren Eren, “Şimdiki aklım olsa Seren Serengil ile evlenirdim.” diye şaşırtıcı bir itirafta bulundu ve yıllardır içinde yaşadığı pişmanlığı dile getirdi. Detaylar haberimizde…

Bodrum’da sahne alan ünlü şarkıcı Cenk Eren, sahne performansı ve eşsiz sesi ile konuklarının kulaklarının pasını sildi. Bugün ki Aklım Olsaydı isimli sevilen şarkısını seslendiren Cenk Eren, dinleyicilerine “Bugün ki aklınız olsaydı ne yapardınız?” sorusunu yöneltti.

Bu soruyu kendisi de yanıtlayan Cenk Eren, “Bugün ki aklım olsa Seren’le evlenirdim. Benimle evlenmez diye düşündüm ama o gitti şarkıcıyla evlendi. Boşandı… Sonra tam şansımı bir kez daha deneyecektim ki; yine bir şarkıcıyla evlendi.” dedi. Cenk Eren, bu sözleri ile yıllardır içinde yaşadığı pişmanlığı dile getirdi.

Şoke eden bu sözlerinin ardından kendisini dinlemeye gelen konuklarının arasında olan Seren Serengil’i sahneye davet eden Cenk Eren, Serengil ile birlikte düet yaptı. Gece, tam anlamı ile müzik ziyafetine dönüştü.

Seren Serengil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler