Ana SayfaDedikoduEda Taşpınar’dan instagram için 7 bin lira

İlgili Postlar

Eda Taşpınar’dan instagram için 7 bin lira

Tasarımcılığıyla ön plana çıkan Eda Taşpınar, sosyal medyada en iyiye, güzele ve profesyonele ulaşabilmek uğruna profesyonel bir ekip kurdu.

Günümüzde sosyal medyanın yer yer televizyondan bile önce geldiği durumlar oluyor. Bunu fark ederek kendine sosyal medyada en iyiler arasına taşımak isteyenlerden biri de stil danışmanı ve tasarımcı Eda Taşpınar’dır.

Bu senede Mikanos’ta

Geçen yaz olduğu gibi bu yaz da tatilini Mikanos’ta geçiren Eda Taşpınar, İnstagramdan paylaştığı fotoğraflarla takipçilerini kendine hayran bıraktı. Sosyal medya hesabından Mikanos’ta son derece dikkat çekici paylaşımlarda bulunan Eda Taşpınar’ın hem çekindiği mekânlar hem de pozları dikkat çekti. Bunu irdeleyen gazetecilere ise Eda Taşpınar asıl gerçeği açıklamadı.

Gizli ekip hakkında

Mikanos’ta doğa harikası yerleri bulan ve orada bronz teni ve fit vücuduyla birbirinden çekici kareler yakalayan Eda Taşpınar’ın eğer iddialar doğruysa bu dikkat çekici karelerinin arkasında profesyonel bir ekip gizli. Eda Taşpınar’ın sosyal medyada henüz açıklık getirmediği ekiple tasarladığı ürünlerle aynı zamanda iş kadını kimliğini de üzerinde taşıyan Eda Taşpınar’ın bu etkileyici karelerinin ortaya çıkması için iki fotoğrafçı bir de stil danışmanı ter döküyor. Bu bilgileri onaylamasa dillere düşen Eda Taşpınar’dan magazin dünyası bir açıklama bekliyor.

Eda Taşpınar 7 bin lira ödüyor.

Haziran başından bu yana Mikanos tatil yapan Eda Taşpınar’ın tatilinden karelerini paylaştığı sosyal medya hesabı instagramda fotoğrafları oldukça dikkat çekiyor. Her geçen gün takipçi ve beğeni sayısının artması Eda Taşpınar’ın sır gibi gizlediği ekibine borçlu olduğu ortada. Eda Taşpınar’ın kurduğu ekipte dönüşümlü olarak çalışan iki fotoğrafçı bir de stil danışmanı bulunuyor. Eda Taşpınar’ın instagram hesabından paylaştığı ve beğeninin yanında binlerce takipçi de kazandıran ekibe yine iddialara göre ayda 7 bin lira ödüyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler