Ana SayfaDizilerAcun Ilıcalı, Turabi-Adem kavgasının tüm detaylarını anlattı!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı, Turabi-Adem kavgasının tüm detaylarını anlattı!

Acun Ilıcalı, konuk olarak katıldığı programda geçtiğimiz günlerde yaşanan Turabi Çakıran ve Adem Kılıçcı kavgasının tüm detaylarını anlattı. Ilıcalı, Turabi – Adem kavgası ile ilgili “Şiddetsel bir durum asla söz konusu değil.” dedi. İşte, Acun Ilıcalı’dan Turabi ve Adem kavgasının detayları…

Survivor 2018’de kim elendi? Gözyaşları sel oldu

Turabi Çamkıran ve Adem Kılıçcı kavgasının detaylarını Acun Ilıcalı anlattı

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan Survivor Ekstra programına konuk olarak katıldı. Ilıcalı, Survivor 2018’in All Star takımında mücadele eden yarışmacılar Adem Kılıçcı ve Turabi Çamkıran kavgasının detaylarını anlattı.

Acun Ilıcalı kimdir?

Adem Kılıçcı ve Turabi Çamkıran neden kavga etti?

Adem Kılıçcı ve Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde büyük bir kavga etmişti. Olayın ardından Acun Ilıcalı, Adem ve Turabi’ye uyarıda bulunarak bir daha böyle bir durum söz konusu olur ise her ikisinin de eleneceğini ifade etmişti. Acun Ilıcalı’nın bu açıklamalarının ardından herkes Adem Kılıçcı ve Turabi Çamkıran arasında yaşanan kavganın detaylarını merak etmeye başladı.

Turabi Çamkıran kimdir?

Çok sevimsiz, hiç tasvip etmediğim, üzüldüğüm bir olay

Acun Ilıcalı, konuk olarak katıldığı Survivor Ekstra programında Adem Kılıçcı ve Turabi Çamkıran kavgasının detaylarını anlattı. Ilıcalı, merak edilen görüntülerin yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda “Çok sevimsiz, hiç tasvip etmediğim, üzüldüğüm bir olay yaşandı. Şiddetsel bir durum asla söz konusu değil. Televizyonculukta her şeyi yayınlayamıyorsunuz. Yayınlarsanız ceza yiyorsunuz. Çocuklar bizi izliyor.” dedi.

Adem Kılıçcı kimdir?

Fiziksel müdahale ve tehdit varsa buna izin vermeyiz

Sözlerine devam eden Acun Ilıcalı, “İki yarışmacının karşılık söylediği sözler çok üzücü. İnsan kendini kaybettiği zaman çok ağır konuşur. Yarışmacı kaybetmek istemiyoruz. Fiziksel müdahale ve tehdit varsa buna izin vermeyiz. Bu olayda fiziksel bir durum yok.” dedi.

Survivor 2018’de dün akşam yayınlanan bölümde bu haftanın elenen ismi belli oldu. Eleme potasına giren Anıl, Ramazan ve Yağmur’dan SMS oylamasında ismi çıkan yarışmacı Ramazan oldu. Elendiğini duyunca büyük bir şok yaşayan gönüllüler takımı yarışmacısı Ramazan Kalyoncu, gözyaşları içinde Survivor macerasına veda etti. Duygusal anlar yaşandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler