Ana SayfaDizilerÇocuklar Duymasın'da büyük sürpriz! Meltem sonunda açıkladı

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın’da büyük sürpriz! Meltem sonunda açıkladı

Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni fragmanında, Meltem sonunda bombayı patlatıyor. Sonunda, yüzler gülüyor. Meltem’in verdiği müjde ne? Herkes neden bu kadar çok seviniyor? Çocuklar Duymasın dizisinin 34. yeni bölüm fragmanından detaylar haberimizde…

Çocuklar Duymasın 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Meltem ve Haluk çocuk sahibi oluyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Meltem evlat edinme başvurusunun kabul edildiğini, evlat edinebileceklerini müjdeliyor. Bu haber, herkesi çok heyecanlandırıp mutlu ediyor. Şimdi, gözler Çocuklar Duymasın dizisine Meltem ve Haluk’un evlat edindikleri çocuğu olarak girecek yeni karaktere çevrildi. Herkes, yeni oyuncunun kim olacağını merak ediyor.

Çocuklar Duymasın oyuncu kadrosu

Tuna, Gönül’ün istediği tatili alamadı. Bunu Gönül’ü nasıl açıklayacak?

Çocuklar Duymasın’ın yeni bölümünde, Tuna’nın Gönül’ün istediği tatil için rezervasyon yaptıramaması komik anların yaşanmasına neden oluyor. Tuna’nın eski karısı, balayına gitmek için Tuna’dan para alırken, Tuna Gönül’ün istediği gemi tatili için yer bulamamanın sıkıntısını yaşıyor. Tuna, bu durumu Gönül’e nasıl açıklayacak? Gönül, nasıl bir tepki verecek?

Haluk’un çalıştığı şirket iflas bayrağını çekti

Tüm bu olanların yanı sıra, Haluk’un çalıştığı şirket iflas ediyor. Haluk, şirkette açıklanan iflas haberinin ardından şoke oluyor. Haluk, şimdi ne yapacak? Şirketi kurtarabilecek mi? Yoksa işsiz mi kalacak?

Meltem, Alev’in aslında Tutku olduğunu ortaya çıkarabilecek mi?

Peki Tutku neler yapacak? Haluk’u ele geçirmek için her türlü yola başvuran, türlü türlü planlar ile Haluk ve Meltem’i oyuna getirmeye çalışan Tutku, kılık değiştirerek Meltem ve Haluk’un oğlu Havuç’u kandırmış ve Alev olarak aileye sızmıştı.İlk günden beri Alev’in aslında Tutku olduğunu düşünen Meltem, bu şüphesini ortaya çıkarmaya çalışıyor. Peki, Meltem Alev’in aslında Tutku olduğunu ortaya çıkarabilecek mi? Oğlu Havuç’u Tutku’dan kurtarabilecek mi?

https://www.youtube.com/watch?v=xLTGYMvr2qk

Türkiye’nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın dizisi, yıllar sonra Kanal D ekranlarında yeniden yayınlanmaya başladı. Dizinin yeni versiyonu, yeni katılan karakterleri ile yeni maceralar yaşıyorlar. İlk başlarda reyting savaşı veren dizi, şimdilerde ekranların en çok konuşulan dizileri arasında yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler