Ana SayfaDizilerSurvivor 2018'de kim elendi? Gözyaşları sel oldu

İlgili Postlar

Survivor 2018’de kim elendi? Gözyaşları sel oldu

Survivor 2018’in dün akşam yapılan eleme gecesinde, duygusal anlar yaşandı. adaya veda eden isim belli oldu. Survivor hayallerine veda eden yarışmacı gözyaşlarına boğuldu, diğer yarışmacılar da duygu seline kapıldı. Detaylar haberimizde…

Survivor’da elenen isim kim oldu?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2018’de, dün akşam gerçekleşen konseyde Survivor macerası sona eren isim belli oldu. Eleme potasına üç isim girmişti. Survivor’da dokunulmazlık oyununu sadece bir kere kazanabilen gönüllüler, bu hafta da kazanamadı. Eleme potasına giren isimler, gönüllüler takımından oldu. Gönüllüler takımı arasında yapılan oylamada, ismi en çok yazılan yarışmacı Anıl olmuştu. Takımın bireysel sembolünü kazanan ismi Cumali de Ramazan’ın ismini vermişti. Haftanın en iyi performans sergileyen yarışmacısı seçilen Birsen ise, Yağmur’un ismini söylemişti. Durum böyle olunca, Survivor’da eleme potasına giren üç isim Anıl, Ramazan ve Yağmur olmuştu.

[affiliate_news id=”43385″]

Anıl, Ramazan ve Yağmur’dan elenen kim oldu?

Anıl, Ramazan ve Yağmur arasında yapılan SMS oylamasına, en çok SMS gönderilen isim Ramazan oldu. Böylece, Survivor macerasına veda eden isim de Ramazan oldu. Ramazan, Acun Ilıcalı’nın ismini açıklaması ile büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Ramazan gözyaşlarına boğuldu

Ramazan, elendiğini duyunca duygu seli yaşadı. Uzun süre gözyaşlarına hakim olmaya çalışan Ramazan, daha fazla dayanamadı ve gözyaşlarına boğuldu. Ramazan, kendisine çok inandıklarını söylediği ailesinden özür dilerken, Acun Ilıcalı araya girip onun iyi performans sergileyen bir yarışmacı olduğunu ve bu nedenle de özür dilemesi gereken bir durum olmadığını dile getirdi. Ramazan, uzun süre duygu dolu anlar yaşadı. Ramazan’ın ağladığını gören takım arkadaşları ve rakip takım yarışmacıları da duygusal anlar yaşadı.

Survivor’da gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu bir türlü kazanamıyor. Şimdiye kadar bir kez dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler takımı, bu defa da başarılı olamadı ve elenen isim gönüllüler takımından oldu.

[affiliate_news id=”36952″]

Survivor’da ödül oyununu kim kazandı?

Survivor’da ada şartlarının zorluğunun yanı sıra açlıkla da mücadele eden ünlüler ve gönüllüler takımı, bu hafta da ödül oyunu için inanılmaz bir performans sergilediler. Çikolatalı bar ödülü olan yarışmayı gönüllüler takımı kazandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler