Ana SayfaDizilerLa Casa de Papel Alternatifi Diziler

İlgili Postlar

La Casa de Papel Alternatifi Diziler

Tüm dünyada son dönemlerde çok konuşulan dizilerden birisi olan La Casa De Papel, Netflix’te yayınlanan 13 bölümlük ilk sezonunun ardından ikinci sezonuna hazırlanıyor. Bu süre zarfında, suç içerikli dizi film seyretmek isteyenler ve sevenler için La Casa de Papel alternatifi dizileri sizin için derledik.

Çekimlerinin İspanya’da gerçekleştirildiği, bir suç örgütü tarafından düzenlenen ilginç soygunu konu alan La Casa de Papel, Netflix’in orijinal yapımlarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Dahiyane bir soygun planı yaparak Kraliyet Darphanesi’ni boşaltmaya soyunan Profesör ve ekibinin akıbeti, 6 Nisan Cuma günü başlayacak olan yeni bölümleriyle sunulacak.

[affiliate_news id=”40857″]

La Casa de Papel’in yeni bölümleri için ‘6 Nisan’a daha çok var’ diyorsanız; bu süreyi beklerken, benzer içerikte farklı alternatifteki diziler de izleyebilirsiniz. İşte, La Casa De Papel alternatifi suç içerikli diziler:

Peaky Blinders

Peaky Blinders

20. yüzyılın henüz başlarında, İngiltere’nin Birmingham şehrinde, gözünü yükseklere dikmiş acımasız mafya babası Tommy Shelby’nin hikayesi… Dört sezon boyunca; Cillian Murphy, Tom Hardy ve Adrien Brody’den oluşan kadrosuyla…

Dirk Gently’s Holistic Dedective Agency

Dirk Gently’s Holistic Dedective Agency

Sıra dışı, amatör dedektif Dirk ile gönülsüz asistanı Todd; karmaşık ve tehlikeli doğaüstü gizemleri, gelişigüzel yöntemlerle çözmeye çalışıyorlar. Elijah Wood başrolde.

O’Mecanismo

O’Mecanismo

Devletin petrol ve inşaat şirketleri üzerinden yolsuzluk yaptığı iddialarının soruşturulması sırasında, Brezilya’da bir skandal patlak veriyor… Dizi, gerçek olaylardan esinlendi.

Manhunt: Unabomber

Manhunt: Unabomber

Halk, yaşanan saldırılar nedeniyle paniğe gark olmuş vaziyette ama FBI’ın elindeki ip uçları yetersiz. Bu nedenle yetkililer, Unabomber’ı bulmaya yardım etmesi için yeni tür bir profilciye başvuruyor. (2017 yapımı)

American Vandal

American Vandal

Yine ABD, yine bir okul baskını… Eylemin baş şüphelisi suçsuz olduğunu ileri sürer. Bunu kanıtlamak için de bir film yapımcısıyla iş birliği yapar…

[affiliate_news id=”41466″]

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler