Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı ile Cem Yılmaz Ortaklığı Dikkat Çekiyor!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı ile Cem Yılmaz Ortaklığı Dikkat Çekiyor!

TV8’in başına geçtikten sonra çok önemli yapımları Türkiye’ye uyarlayan ve kısa süre içinde ekranların parlayan yıldızı olan Acun Ilıcalı, işlerini gün geçtikçe daha da büyütüyor. Ünlü yapımcının komedyen Cem Yılmaz ile arasının çok iyi olduğu herkesçe biliniyor.

Arif v 216 TV8’de Olacak

Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı’nın bugüne dek birçok TV şovuna konuk olarak dahil olmuş ve büyük renk katmıştı. Son olarak ikiliyi Yılbaşı Özel programında izleme şansımız olmuştu. Acun, şimdi de kendisine her zaman iyi bir reyting getiren Cem Yılmaz’ın son filmine göz dikti. Bu aralar rekor gişesiyle adından söz ettiren Arif v 216 filmi, uzun bir gösterim sürecinden sonra televizyon kanallarına satılacak.

Yerli sinema filmlerini satın almasıyla bildiğimiz Tv8 kanalı,  Cem Yılmaz’ın Arif v 216 filminin telif haklarını şimdiden satın aldı. Sinemada olduğu gibi televizyon ekranlarında da büyük ilgi görmesi beklenen Arif v 216 filmi, 2019 yılının içinde Acun Ilıcalı’nın kanalı Tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.  Acun Ilıcalı ile Cem Yılmaz arasında yaşanan bu ilişkinin hem kanal hem de Cem Yılmaz için farklı alanlarda katkı sağlayacağı düşünülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler