Ana SayfaÜnlülerSıla ve Ahmet Kural Kıbrıs'ta Mı Ayrıldı?

İlgili Postlar

Sıla ve Ahmet Kural Kıbrıs’ta Mı Ayrıldı?

Magazin dünyası bugünlerde Sıla ve Ahmet Kural ayrılığı ile çalkalanıyor. Aşk yaşamakta çok zorlandıkları bilinen ve ilişki konusunda genel anlamda çok seçici olan Sıla ve Ahmet Kural, ilk birlikte oldukları zamanlarda yadırganmış olsalar da daha sonraları herkes tarafından benimsenmişti. Hatta Ahmet Kural’ın Sıla’ya aşk dolu bakışları, sosyal medyada bir zamanlar epey meşhur olmuştu.

Çift Mutlu Bakışlarıyla Konuşuluyordu

Mutlu bir birliktelikleri olan çift, sosyal medya sayfaları üzerinden birlikte oldukları anları takipçileriyle sıklıkla paylaşıyordu. Çiftin ayrılması şaşırtıcı olsa da aslında bu ayrılığın geleceği, zaten ikilinin Kıbrıs dönüşünde bir şekilde kendini hissettirmişti. Hatırlanacağı üzere Kıbrıs’tan dönen Sıla ve Ahmet Kural bir hayli gergin görünüyorlardı. Dolayısıyla burada yaşanan bir olayın ayrılığa neden olabileceği öne sürülüyor. Öte taraftan ikilinin film ve konser yoğunlukları, birbirlerine vakit ayırmalarını da zorlaştırmıştı.

Bu durumun da ayrılık sürecini hızlandırdığı konuşulanlar arasında. Sıla ya da Ahmet Kural’dan bu konuda herhangi bir açıklama gelmese de Instagram hesaplarından birbirlerini takipten çıkarmış olmaları, ayrılığın kesin olduğunun en açık göstergesi olarak yorumlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler