Ana SayfaÜnlülerDerya Uluğ, skandal sözlere imza attı: B.k mu var çekiyorlar

İlgili Postlar

Derya Uluğ, skandal sözlere imza attı: B.k mu var çekiyorlar

Son zamanlarda müzik listelerinde üst basamaklarda olan, şarkıları ile milyonlarca hayrana sahip olan ünlü şarkıcı Derya Uluğ, şöhretin ağırlığını taşıyamadı. Uluğ, bir mekan çıkışında kendisini görüntülemeye çalışan basın mensuplarına “B.k mu var çekiyorlar” diye bağırdı. Detaylar haberimizde…

Derya Uluğ’dan skandal sözler

Son zamanların popüler isimleri arasında yer alan ünlü popçu Derya Uluğ, skandal sözlere imza attı. Okyanus ve Canavar şarkıları ile ünlenen Uluğ, şöhretin ağırlığını taşıyamadı.

Derya Uluğ çıldırdı: B.k mu var çekiyorlar. Kovalayın şunları.

Sevgilisi ile birlikte eğlendiği gece kulübünden gece yarısı çıkarken basın mensuplarının objektifine takılan Derya Uluğ, bir anda flaşlar patlayınca adeta çıldırdı. Her zaman kibar tavırlar sergilemesine alışık olduğumuz Derya Uluğ, görüntülendiğini görünce muhabirlere “Defolup gidin, çekmeyin beni” diye bağırmaya ve yüzünü gizlemeye başladı. Uluğ’un sevgilisi Asil Gök araya girerek “Aşkım böyle yapma. Bak yarın pişman olacaksın” diye uyarmaya çalıştı. Ünlü şarkıcı, sevgilisinin uyarısına aldırış etmeden “Ne pişmanlığı ya? B.k mu var çekiyorlar. Kovalayın şunları.” diye bağırdı.

Basın mansupları, Derya Uluğ’un bu sözleri karşısında neye uğradıklarını şaşırdılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler