Ana SayfaÜnlülerSıla'nın Ahmet Kural'la birlikteyken sık sık saçlarını değiştirmesini, Ayşe Özyılmazel açıkladı!

İlgili Postlar

Sıla’nın Ahmet Kural’la birlikteyken sık sık saçlarını değiştirmesini, Ayşe Özyılmazel açıkladı!

Ahmet Kural ile ayrılık haberi şoke eden ünlü şarkıcı Sıla’nın, birlikteliği sırasında sık sık saçlarında değişiklik yapması dikkat çekti. Bunun nedenini açıklayan, Ayşe Özyılmazel oldu. Özyılmazel, Sıla’nın saçlarındaki değişikliğin nedenini köşesinde kaleme aldı. Detaylar haberimizde…

Sıla ve Ahmet Kural ayrılığı hafta sonuna damgasını vurdu

Son zamanların en beğenilen aşklarından olan Sıla ve Ahmet Kural aşkının bitişi hafta sonuna damgasını vurdu. Çiftin hayranları, sürpriz ayrılık ile şoke oldular. Ayrılık sonrası, Sıla’nın Ahmet Kural ile birlikte olduğu sırada sık sık saçlarını değiştirmesi gündeme geldi.

Sıla, Ahmet Kural ile birlikteyken saçlarını neden sık sık değiştiriyordu?

Köşe yazarı Ayşe Özyılmazel, Sıla’nın Ahmet Kural ile birlikteyken sık sık saçlarını değiştirmesini kaleme aldı. Özyılmazel, “Bir kadının ilişkisinin nasıl gittiğini tespit etmek istiyorsanız saçlarına bakın. Önce devreler, sonra saçlar yanar.” diyerek Sıla’nın mutsuzluğunu yazdı.

İşte Ayşe Özyılmazel’in konu olan Sıla ve saçlarıyla ilgili yazısının o bölümü:

“Saç deyip geçmeee! Kadınlar ve saçları müthiş hassas bir konudur. Kadının ruh haliyle saçları paralel gider. Bir kadının kuaförü; onun kara kutusu, antidepresanı, can dostudur. Kendimizi yenilemeye önce saçlarımızdan başlar, ‘Dur, bi’ kuaföre gideyim de kendime geleyim’ diye salona koşarız. Bazen o psikolojiyle abuk sabuk isteklerde bulunur, berbat saçlarla kuaförden çıkar, iyice bunalıma gireriz ama n’apalım yani, tarzımız bu. Hal böyleyken, ayrılığın ilk sinyallerini de saçlarımız verir. Tabii görebilene. O saçlar renkten renge, modelden modele girer. Bir yerde okumuştum; saçlarımızın hafızası varmış, ayrılık sürecinde saçlarımızı kestirerek anılarımızdan, üzüntümüzden kurtulmak istermişiz. Buyurun size Sıla! Nefis bir yorumcu, çok özel bir sanatçı, kıymetli bir müzisyen ama kadın işte, ne yapsın. Son aylarda saçları şekilden şekle girdi. Bir türlü olmadı gitti. Daha dört-beş gün önce arkadaşlarım ‘Yahu bu Sıla’nın saçları ne olacak?’ dediklerinde tek bir cevap vermiştim: ‘Ayrılık olacak tabii ki, ne zannettin.’ Ve cumartesi günü Sıla ile bir yıllık sevgilisi Ahmet Kural’ın ayrılık haberi geldi. Halbuki nasıl da yakıştırmıştık… Ama olacaklar saçlardan belliydi yani.”

Sıla Kimdir?

Ahmet Kural kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler