Ana SayfaDizilerAcun Ilıcalı açıkladı! Hakan Hatipoğlu'nun sağlık durumu nasıl? Yarışmaya geri dönecek mi?

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı açıkladı! Hakan Hatipoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Yarışmaya geri dönecek mi?

Parkurda geçirdiği kaza neticesinde boynundan sakatlanan ve apar topar hastaneye kaldırılan Hakan Hatipoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Peki, Survivor’a geri dönebilecek mi? Hakan Hatipoğlu’nun akıbeti merak edilirken, Acun Ilıcalı açıklama yaparak sağlık durumu ve yarışma akıbeti hakkında bilgi verdi. Detaylar haberimizde…

Hakan Hatipoğlu’nun sağlık durumun nasıl? Survivor’a geri dönecek mi?

Hakan Hatipoğlu ve Gamze’nin akıbeti ve sağlık durumu hakkında açıklama geldi. Geçtiğimiz hafta oyun sırasında parkur düzeneğinin içinden geçerken boynundan sakatlanan ve aniden çığlık çığlığa feryat etmeye başlayan Hakan Hatipoğlu’na sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale oyun alanında yapılmıştı. Ardından apar topar hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı. Hatipoğlu, bir daha yarışmaya geri dönmemişti. Survivor Hakan’ın sağlık durumu ve yarışmadaki akıbeti merak edilirken, Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi. Acun Ilıcalı, Survivor’ın dün akşam yayınlanan bölümünde Hakan Hatipoğlu’nun durumunun belirsiz olduğunu ifade ederek “Önümüzdeki iki gün içinde dönemeyeceği kesin, sonrasında da durumunun ne olacağı belirsiz. Şuan için kontrol altında tedavisi devam ediyor.” şeklinde konuştu.

Gamze Survivor”a geri dönecek mi?

Survivor Gamze için de bir açıklama yapan Acun Ilıcalı, Gamze’nin Survivor’a dönüp dönmeyeceğinin bugün belli olacağını ifade ederek “Ama Gamze’nin dönememe ihtimali daha yüksek.” diye açıklama yaptı.

Hakan Hatipoğlu ve Gamze Survivor’a geri dönemezse, yerine başka yarışmacılar gelecek

Hakan Hatipoğlu ve Gamze sağlık sorunlarından dolayı Survivor’a geri dönemezse, yerlerine başka iki yarışmacı gelecek. Eğer, birleşme partisine kadar bu tarz olaylardan dolayı eksiklikler yaşanırsa, takımlar arası adaletsizlik olmaması adına yarışmaya yeni isimler dahil olacak.

Yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yapan Survivor 2018’de adrenalin bir an olsun eksik olmuyor. Ödül oyunları için çetin mücadeleler sergileniyor.

Hakan Hatipoğlu kimdir?

Gamze Aksu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler