Ana SayfaÜnlülerMustafa Ceceli'nin Eşi Selin İmer İtiraf Etti!

İlgili Postlar

Mustafa Ceceli’nin Eşi Selin İmer İtiraf Etti!

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer, geçtiğimiz akşam Gecce Mekan Ödül Töreni’nde magazin Mensublarınca görüntülendi. Uzun zamandır Magazin gündeminde olmayan sosyetik güzel Selin İmer, eşi hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu. Detaylar Haberimizde..

Selin İmer’den Mustafa Ceceli İçin Duygusal Paylaşım Geldi!

Mustafa Ceceli’nin Eşi Selin İmer İtiraf Etti!

Son zamanlarda eski eşi ile gündemden düşmeyen ve Türkiye’de birçok insandan tepki alan şarkıcı Mustafa Ceceli, eski eşiyle evliyken Selin İmer’le birliktelik yaşamaya başladığı öne sürülmüş, sonrasında da nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz gece Selin İmer Gecce Mekan Ödül Töreni’nde magazin mensublarınca görüntülendi. Gece sonunda magazin gazetecilerini kırmayarak sorularını yanıtlamaya çalışan ünlü çifte  “Birbirinizin kıyafetlerine karışıyor musunuz?” sorusu soruldu.

Mustafa Ceceli Kimdir?

selin imer mustafa ceceli ile ilgili görsel sonucu

Selin İmer Kimdir?

Selin İmer: “Ben Gerçekten Çok Karışırım..”

Magazin Gazetecilerinin bu sorusuna sosyetik güzel Selin İmer, “Ben gerçekten çok karışırım, kol düğmesine kadar ama ben de müzik ile ilgili bir şey yapsam Mustafa da bana karışır” ifadeleriyle cevapladı. Bu samimi itirafı sonrası ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ise “Selin’in sesi aslında çok güzel evde şarkı söylüyor. Ben çok beğeniyorum”  ifadeleriyle yanıtladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler