Ana SayfaDizilerGülperi 21. Bölüm Fragmanları İzle! Bütün Sırlar Açığa Çıkıyor!

İlgili Postlar

Gülperi 21. Bölüm Fragmanları İzle! Bütün Sırlar Açığa Çıkıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Gülperi reytinglerde üst sıralarda yer almaya devam ediyor. Dizinin 21. yeni bölümü 22 şubat cuma akşamı ekranlara gelecek. Gülperi’nin heyecanla beklenen yeni bölümü ile ilgili detaylar gelmeye başladı. Gülperi 21. bölüm fragmanları izle! Gülperi’de bütün sırlar açığa kavuşuyor.

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Bütün Sırlar Açığa Çıkıyor!

Dizinin son bölümünde, Kadir ve Gülper’i 20 yıl önce düşündükleri evlenme planını gerçekleştirmek için çıktıkları yolda, Eyüp’ün, Kadir’in arabasına sabote ettirmesiyle ikili kaza geçiriyor ama arabanın içinde Can’da vardır. İşte Gülperi 21. bölüm fragmanları..

Gülperi’nin ilk fragmanında; Kazada Gülperi ve Kadir’e bir şey olmuyor ama Can ufak sıyrıklarla atlatıyor. Eyüp’ün, arabasına sabote ettiğini öğrenen Kadir, Eyüp’ün karşısına çıkıp, Gülperi’den ve çocuklarından uzak durmasını söylüyor. Kadir, Gülperi’ye 20 yıl önce Foça’ya Eyüp’ü kendisinin gönderdiğini anlatıyor. Gülperi 20 yıl bir yalanla yaşadığını anlıyor. Hasan, Seyit’e, Gökhan’ın babası olduğunu söylemezse kendisinin gerçekleri anlatacağını söylüyor. Seyit, Eyüp’ün tüm pis işlerini biliyor karşısına çıkıyor. Eyüp Seyit’e, bu işi kendisinin yaptığını söylersen deyin tehdit ediyor.  Bu arada, Seyit hastanededir.

İşte 1. Fragman..

Gülperi’nin yeni bölüm 2. fragmanında; Artemis ve Hasan arasında aşk rüzgarları esiyor. Kadir ve Gülperi her şeye rağmen birbirlerine sıkı sıkıya bağlanıyor. Gülperi, “Çocuklarıma dokunma bir daha” diyerek Eyüp’e tokat atıyor. Şeyma Kadir’in Gülperi ile evlenme planını öğrenmeye çalışıyor.

İşte Gülperi 21. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/h-eftSrVkG8

Gülperi 20. son bölümde yaşananlar!

Kadir, hapishaneden Gülperi sayesinde kurtuluyor. Hasan, Artemis’in intikamını almak için yola çıkıyor ama tuzağa düşüyor. Kadir, durumu öğrenip Hasan’ı kurtarıp suçluları adalete teslim ediyor.

Gülperi ve Kadir geçte olsa 20 yıl sonra birbirlerine kavuşuyor. Eyüp, Gülperi ile Kadir’i görüyor ve deliye dönüyor. Gülperi, Eyüp’e onu artık sevmediğini Kadir’i sevdiğini söylüyor. Eyüp, Kadir’den kurtulmak için arabasını sabote ettiriyor.

Kadir, Gülperi’nin evine gelip evlenmeye hazır olup olmadığını soruyor ve Can bunu duyuyor. Ama kimseye söylemeden en güzel giysilerini giyinip gizlice arabaya biniyor. Gülperi ve Kadir’de arabaya binip evlenmeye gittikleri yolda kaza geçiriyorlar.

Gülperi Dizisinin Son Bölümünde 20 Yıl Sonra Gelen Mutluluğa Kaza Şoku!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler