Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler'in hangi başrol oyuncusu ayrılacak?

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’in hangi başrol oyuncusu ayrılacak?

Star TV ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana büyük sükse yapan ve bol entrikalı dizisi Ufak Tefek Cinayetler ile ilgili izleyicileri şoke eden bir iddia kulislerde konuşuluyor. Son dönemlerde reytingleri rakiplerinin arkasında kalsa da yayınlanan her sahnesi ses getiren Ufak Tefek Cinayetler’in başrol oyuncularından bir tanesinin diziden ayrılacağı iddiası sesli olarak dile getirilmeye başladı. Peki hangi başrol oyuncu diziden ayrılacak?

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncuları

Hangi başrol oyuncusu ayrılacak?

Star TV ekranlarında salı akşamının önemli projelerinden biri olan ve geniş izleyici kitlesi sahip reyting oranlarındaki başarısıyla salı akşamlarının çok konuşulan yapımı Ufak Tefek Cinayetler ile ilgili hiç beklenmedik ve gündeme bomba gibi düşen bir iddia her yerde konuşulmaya başladı. Merve, Oya, Pelin ve Arzu isimli birlikte büyüyen 4 yakın arkadaşın yetişkinliklerinde hayatlarında yer alan entrikalarının konu olarak edildiği Ufak Tefek Cinayetler dizisinin sevilen başrol oyuncularından bir tanesinin diziden ayrılacağı iddiası gündemde geniş bir şekilde yer buldu.

Mert Fırat Set Aşkı İddialarına Noktayı Koydu!

Ortaya atıldıktan sonra çok kısa bir süre içerisinde herkesin konuşmaya ve tartışmaya başladığı bu iddia sonrasında, hangi ünlü oyuncunun diziden ayrılacağı büyük merak konusu oldu. Mert Fırat ile aralarında yakınlaşma olduğu iddiaları bir süredir magazin haberleri arasında yer bulan yetenekli ve güzel oyuncu Gökçe Bahadır’ın Ufak Tefek Cinayetler’den bu sezon sonunda ayrılacağı iddia ediliyor.

Gökçe Bahadır Kimdir?

Gökçe Bahadır kimdir

Yeni Başrol Oyuncusu Kim?

İzleyicilerin yakından takip ettiği diziUfak Tefek Cinayetler’in son bölümünde Serhan, Merve’yle tamamen ilişkilerini noktalamak üzere boşanma işlemlerini resmi olarak başlatmış ve çift anlaşmalı olarak mahkemeden duruşma tarihi almıştı. Ancak Serhan ve Merve çifti boşanmak için hakim karşısına geçtiklerinde şahitlerin beyanları sonrası açtıkları boşanma davasının üç ay sonraya atılmıştı. Boşanmalarına kesin gözüyle bakılan Merve ve Serhan cephesinde yaşanan bu olay sonrasında Gökçe Bahadır‘ın Ufak Tefek Cinayetler dizisinden ayrılacağı iddialarını kuvvetlendirdi.

Dizi Aşkı Gerçek Mi Oluyor?

bensu soral kimdir

Bir diğer merak konusu ise Gökçe Bahadır’ın Ufak Tefek Cinayetler dizisinden ayrılması sonrasında yerine hangi ismin geleceği? İddiaların ardı arkası kesilmezken Ufak Tefek Cinayetler dizisine gelecek yeni başrol oyuncusunun Bensu Soral olacağı konuşuluyor.

Bensu Soral Kimdir?

Henüz Bensu Soral’ın Ufak Tefek Cinayetler dizisinde hangi karakteri canlandıracağı ise henüz bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler