Ana SayfaDizilerİnsanlık suçu dizisinin yeni fragmanı yayınlandı! Dizi ne zaman başlayacak? Konusu ne?

İlgili Postlar

İnsanlık suçu dizisinin yeni fragmanı yayınlandı! Dizi ne zaman başlayacak? Konusu ne?

Kanal D ekranlarında geri sayıma geçen İnsanlık Suçu dizisi, ilk bölümü ile fırtınalar estirmeye hazırlanıyor. Usta oyuncu kadrosu ve sıra dışı hikayesi ile izleyicileri etkileyen dizinin ilk bölümünün fragmanı yayınlandı. Dizinin fragmanı, büyük ses getirdi. İnsanlık Suçu dizisi, ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Dizinin konusu ne? İnsanlık Suçu dizisi hakkında merak edilen her şey haberimizde…

İnsanlık Suçu Oyuncu Kadrosu

İnsanlık Suçu dizisinin konusu ne?

Adanalı Cemal’in sıra dışı hayat hikayesi

İnsanlık Suçu dizisi, Adanalı Cemal’in ilginç hayat hikayesini konu alıyor. Yoksul bir mahallede yaşayan, ancak bir o kadar da hırslı ve azimli bir genç olan Cemal, garsonluk yaparak ailesini geçindirmeye çalışıyor. Zaten hasta olan babasının vefat etmesi ile büyük bir çıkmaza giren Cemal, babasının ölümünün hayatında neleri değiştireceğini bilmiyor.

Cemal, babasının vefatı ile hayatının şokunu yaşıyor

Cemal’in babası, vefat etmeden hemen önce İstanbul’da bir amcası olduğunu ve onun çok zengin olduğunu söylüyor. Zengin bir amcası olmasına rağmen, fakirlik içinde büyüyen Cemal, hayatının şokunu yaşar.

Zengin bir amcası olduğunu öğreniyor

Babasının ölümü ile bir amcası olduğunu ve hayatında hiç göremediği kadar varlıklı biri olduğunu öğrenen Cemal, bunun şokunu atlatamadan ünlü bir iş adamı olan amcası Sami Gökdemir’in  teklif ettiği pay ile büyülenir.

Annesi Cemal’i durdurmaya çalışıyor

Annesi Hülya’nın, amcası Sami ile aralarında yıllardır süregelen husumet ve kırgınlıkları nedeniyle Cemal’i ondan ve çevresindekilerden uzak tutma çabalarına rağmen, Cemal çoktan geri dönmesi imkansız yeni hayatına başladı.

Cemal’in imkansız aşkı

Amcası Sami’nin teklifini kabul etmek zorunda kalan Cemal, İstanbul’daki yeni hayatına adapte olmaya çalışırken, bir çıkmaza daha giriyor. Cemal, kuzeninin nişanlısı Suna’ya aşık oluyor. Ancak, önündeki ve geçmişindeki engeller, aşkını yaşamasına geçit vermiyor. Adanalı fakir bir ailenin sefalet içinde büyüyen oğlu Cemal, bir anda kendini İstanbul’da lüks bir hayatın eşiğinde buluyor.

İnsanlık Suçu dizisi ne zaman başlayacak?

Cemal’in sıra dışı hayat hikayesini işleyen İnsanlık Suçu dizisi, 31 Mart Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında ilk bölümü ile yayın hayatına başlayacak.

İnsanlık Suçu dizisi fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=ZitoSEsI2vc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler