Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nesrin Rüçhan'ı Sert Dille...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nesrin Rüçhan’ı Sert Dille Uyarıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 19. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nihat, polislerle kapıya dayanıp karısı ile kızını istiyor. Somer, Nihat’la kavga edip karakola düşüyor. Mine, Türkan’ı şüphelendirmek ve gerçeği öğrenmesi için uğraşıyor. Nihat, Türkan’la buluşup onu Mine hakkında uyarıyor. Nesrin, Türkan’ın fotoğrafına bakınca her şeyi hatırlıyor ve evden fırlıyor. Rüçhan, Türkan’ın Nihat’la buluştuğunu öğrenip ona el kaldırıyor. O sırada Nesrin içeri girip Rüçhan’a durmasını söylüyor. Üç Kız Kardeş 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nesrin Rüçhan’ı, sert bir dille uyarıyor.

Salı Dizileri 2022

Nesrin Rüçhan’ı Sert Dille Uyarıyor!

Üç Kız Kardeş 20. bölüm 1. fragmanında; Nesrin artık her şeyi hatırlıyor. Türkan’ın yaşadıklarını anlamaya başlıyor. Rüçhan’ı kesin bir dille Türkan’a dokunmaması konusunda uyarıyor. Bunları geç fark ettiği için de pişmanlık yaşıyor. Türkan ise, annesinin şefkati karşısında rahatlıyor. Öte yandan Mine, Somer’in evden gitmesi konusundaki ısrarları karşısında köprüleri yakıyor. Kiraz’ı evde bırakıp dışarı eğlenmeye çıkıyor. Rüçhan, Mine’yi pek de hoş karşılamıyor. Nesrin, Somer’i karşısına alıyor ve Mine’nin kim olduğunu ondan duymak istiyor.

İşte Üç Kız Kardeş 20. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nihat, polisleri alıp Somer’in evinin kapısına dayanıyor. Onlardan karısını ve kızını vermelerini istiyor. Somer, Nihat’la kavgaya tutuşuyor. Nihat, Somer’den şikayetçi olunca karakola düşüyor. Türkan, Rüçhan’ın ısrarına rağmen onu dinlemeyip karakola Somer’i görmeye gidiyor.

Mine, sorguda bebeğinin babasının Nihat olmadığını söylüyor. Türkan, tam Mine’nin çocuğunun babasını itiraf edeceğini dinlerken Rüçhan geliyor. Somer, geceyi nezarette geçiriyor. Mine, Somer’e alışverişe ihtiyacı olduğunu söylüyor. Türkan, Somer’in Mine’yle alışverişe gittiğini öğrenince ona çok kızıyor.

İyice Mine’nin kim olduğu konusunda şüphelenmeye başlıyor. Mine de, bunun farkına varıp onu şüphelendirmek için elinden geleni yapıyor. Nihat, Türkan’ı arayıp onunla buluşuyor. Türkan’a, Mine’nin tanıdığı gibi biri olmadığı ve onun o evde kalmaması gerektiğini ve de ondan asla ayrılmayı düşünmediğini söylüyor.

Türkan eve geldikten sonra Mine’ye, Somer’le ne zaman tanıştıklarını soruyor. Daha sonra ona bebeğinin babasının kim olduğunu soruyor. Mine, onu tanımayacağını söyleyip geçiştiriyor. Ama öte yandan telefonunu ortaya bırakıp onun merak edip karıştırmasını istiyor. Türkan, Mine’nin telefonundan ‘Aşkım’ ismiyle kaydettiği kişiyi arıyor. Somer’in telefonu çalıyor.

Tam Somer telefonu açtığı sırada Türkan telefonu kapatıyor. Nesrin, bir şeyler hatırlamaya başlıyor. Türkan’ın düğün fotoğrafını görünce her şeyi hatırlıyor. Somer, Türkan’ın Nihat’la buluşmaya gittiğini öğreniyor. Oraya gittiğinde Nihat Somer’e silah çekiyor. Mustafa, Nihat’a engel olup Somer’in hayatını kurtarıyor.

Rüçhan Türkan eve döndüğü zaman odasına girip ona el kaldırıyor. Tam onu döveceği sırada içere Nesrin giriyor ve ondan durmasını istiyor.

Üç Kız Kardeş 19. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Somer Türkan’ın Gerçekleri Öğrenmesini İstemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler