Ana SayfaDizilerMasterCnef'in Ana Kadrosuna Yedekten Giren 4. Yarışmacı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterCnef’in Ana Kadrosuna Yedekten Giren 4. Yarışmacı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, yedek yarışmacılarla iki turdan oluşan bir oyunla ekrana geldi. İlk turda başarılı olan beş yarışmacı 2. turda yaratıcılık yemeğiyle ana kadroya girebilmek için mücadele etti. En başarılı tabağın ana kadroya gireceği oyunda günün birincisi belli oldu. MasterChef’in ana kadrosuna yedekten giren 4. yarışmacı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 4. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterCnef’in Ana Kadrosuna Yedekten Giren 4. Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin ana kadrosu belli olduktan sonra 15 yedek yarışmacı belirlenmişti. 3 yedek yarışmacı 2 turdan oluşan oyunları geçerek, elenen yarışmacıların yenine ana kadroya girmeyi başardı. Bu hafta sonu yapılacak eleme gecesinde elenecek yarışmacının yerine geçecek yarışmacı belinlendi. 12 yarışmacı iki turdan oluşan oyunları geçip ana kadroya girebilmek için mücadele etti.

BİRİNCİ TUR!

İlk turda verilen yemeği yapmak için 12 yarışmacı büyük bir mücadele etti. Verilen senin bitmesiyle şefler yarışmacıların yemeklerini tadımlarını yapıp en başarılı 5 yarışmacıyı belirledi. Bu yarışmacılar; Cenkay, Göktuğ, Ayşegül, Ege ve Tolga oldu. Geriye kalan yarışmacıların şansı haftaya yapılacak oyunlara kaldı.

KİM BİRİNCİ OLDU?

Cenkay, Göktuğ, Ayşegül, Ege ve Tolga ikinci turda yarışmak için tekrar mutfağa girdi. Şefler 5 yarışmacıya pırasa ürünü verdi ve onlardan bu ürünü kullanarak yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Verilen süre içinde beş yarışmacı en yaratıcı yemeği yapmak için mücadele etti.

Verilen sürenin bitmesiyle 5 yarışmacı yemeklerini yapıp şeflerin beğenisine sundu, Şefler tadımları yaptıktan sonra sonuçları açıkladı. 5. Cenkay, 4. Göktuğ, 3. Ege oldu. Geriye Ayşegül ile Tolga kaldı. İki yarışmacı arasında en başarılı yemeği yapan Tolga oldu.

Tolga, MasterChef Türkiye 2022’nin 5. haftasında ana kadroya girmeye hak kazandı. Bu akşam yapılacak eleme gecesinde elenecek kişinin yerine Tolga geçecek.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’te bu akşam hafta içi belirlenen 6 yarışmacı eleme turlarıyla yarışmada kalabilmek için mücadele edecek. Vural, Atike, Fatmanur, Barış, Kıvanç ve Melih’in yarışacağı eleme turlarında MasterChef’e kim veda edecek?

MasterChef 4. Hafta 2. Kakım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler