Ana SayfaDizilerSeversin 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Asya'yı Kararından Döndürmeye Çalışıyor!

İlgili Postlar

Seversin 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’yı Kararından Döndürmeye Çalışıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tolga, Selin’le buluştuğunun ortaya çıkmaması için hemen Asya’nın önünde diz çöküp ona evlenme teklif ediyor. Asya, onun teklifini kabul etmek zorunda kalıyor. Çekimler sırasında asansör korkusu olan Tolga, otelde Selin’le buluştuğunu Asya’ya itiraf ediyor. Dizinin ilk bölümü yayınlandıktan sonra Tolga, Asya’dan ayrılmak için bir plan yapıyor. Ancak Asya, artık onun kendisini kurtarmak için yaptığı planların bir parçası olmayıp ona bir ders vermek istiyor. Seversin 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Tolga, Asya’yı kararından döndürmeye çalışıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Tolga Asya’yı Kararından Döndürmeye Çalışıyor!

Seversin 7. bölüm 1. fragmanında; Asya’nın evlilik yalanını devam ettirmek istemesinden sonra Tolga, kameralar önünde onu zor durumda bırakmak için elinden geleni yapıyor. Onun kırmızı çizgisi olan öpüşmeme kararını bildiği için onu kameralar önünde öpüyor. Asya, Tolga’nın yıldırma operasyonunu anlayıp elinden geldiği kadar ona direniyor.

İşte Seversin 7. bölüm 1. fragmanı…

SEVERSİN 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tolga, baktı ki otelde Selin’le buluştuğu ortaya çıkacak. Hemen, annesinin emanetçiden aldığı ata yadigarı yüzüğü çıkarıp Asya’nın önünde diz çöküp ona evlenme teklif ediyor. Ondan ayrı kalamadığını ve bir an evvel evlenmek istediğini söylüyor. Asya ne olduğunu anlayamıyor ve Tolga’yı kenara çekip ona neler olduğunu soruyor.

Tolga, durumu kurtarmak için Asya’ya evlenme teklif ediyor. Ama Asya’da ailesi önünde rezil olmamak için onun evlenme teklifini kabul ediyor. Asya’nın ailesi kızlarının düğününden önce istediklerini sıralıyor ve Asya, Tolga’dan ailesinin isteklerini yerine getirmesini hatta kaynana sözleşmesini annesine imzalamasını şart koşuyor.

Tolga, Selin’le buluştuğunun ortaya çıkmaması için Asya’nın tüm isteklerini yerine getiriyor. Nişan töreni oluyor ve törenden sonra Tolga Asya’ya, dizinin ilk bölümü yayınlandıktan sonra bir kadınla görüntüleneceğini ve onun kendisini terk edeceğini böylece, bu nişanlılık durumundan kurtulacaklarını söylüyor.

Dizinin son sahneleri çekiliyor ve ikili bir asansörde mahsur kalması gerekiyor. Tolga, asansör korkusu olduğu için o sahnenin iptal edilmesini istiyor. Ancak Bahri, buna engel oluyor. Sahne çekilip bitiyor. Yönetmen, aynı sahneyi tekrar almak istiyor ve bu sefer ikili gerçekten asansörde kalıyor.

Tolga, fenalaşıyor ve Asya’ya otelde buluştuğu kadının Selin olduğunu itiraf ediyor. Asansör açılıyor ve Tolga kendisine geldikten sonra hiçbir şey hatırlamıyor. Dizinin ilk bölümü televizyonda yayınlanıyor. Reytinglerin iyi olduğunu öğrenen Tolga, Asya ve ailesini eve davet ediyor. Orada ihanet fotoğraflarını ona gönderip kendisini terk etmesini istiyor. Ama Asya, onun isteklerini yerine getirip başka kadınların üzülmesini istemiyor ve evlilik oyununa devam ediyor.

Seversin 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya Tolga’nın Oyununu Bozuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler