Ana SayfaDizilerYasak Elma Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Ender Çağatay Ve Yıldız Kazadan...

İlgili Postlar

Yasak Elma Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Ender Çağatay Ve Yıldız Kazadan Sağ Kurtulabilecek Mi?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 146. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan sezon finali bölümünde; Doğan, Çağatay’tan intikam almak için harekete geçiyor. Çağatay, artık şirkette Doğan’dan daha güçlü oluyor. Ender, güçlünün yanında olmayı tercih ediyor. Doğan, Ağva’da bir toplantı tertip ediyor. Yıldız, otelin müdiresi Gizem’in Doğan’ın eski sevgilisi olduğunu öğrenip Çağatay ve Ender’le birlikte İstanbul’a dönmek için yola çıkıyor. Doğan, Yıldız’ın Çağatay’ın arabasında olduğunu öğrenip tutuşuyor. Çağatay’ın arabası feci bir kaza yapıyor. Ender, Çağatay ve Yıldız kazadan sağ kurtulabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2022

Ender Çağatay Ve Yıldız Kazadan Sağ Kurtulabilecek Mi?

Çağatay, Sedai ile birlikte Doğan’ın yaptıklarını ortaya çıkarıyor. Sedai’nin teyzesi Doğan’ın kendisine para verip onların kardeş olduğunu söylemesini istediğini itiraf ediyor. Doğan, yalanlasa da kimse ona inanmıyor. Yıldız, Doğan’ın yanında olmayı tercih ediyor. Şirkette ise Çağatay, daha güçlü duruma geçiyor. Ender bu durumda güçlünün yanında yani Çağatay’ın yanında yer almayı tercih ediyor.

YASAK ELMA 146. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kumru, evdeki hizmetçisinin kocası tarafından dayak yediğini öğreniyor. Hemen ondan boşanmasını istiyor. O ise, kocasının kendisini sevdiğini pişman olduğunu söylüyor. Konuşmaları Ekin duyuyor. Adamı bulmak için gece dışarı çıkıp takip ediyor. Kumru, Ekin’in gece dışarı çıktığını güvenlik kameralarından görüyor.

Ertesi gün uyumuş gibi yapıp Ekin’in dışarı çıkmasını bekliyor ve o çıkar çıkmaz takibe başlıyor. Ekin adamı bulup onu savunmasız bir kadını dövdüğü için onu öldüresiye dövüyor. Kumru, o sırada oraya gidip Ekin’i durduruyor. Bu arada Doğan, Ağva’da bir toplantı düzenliyor.

Adamına Çağatay’ın arabasını sabote etmesini istiyor. Yıldız, Ağva’daki otelin müdiresinin Doğan’la samimi konuşmasından şüpheleniyor. Doğan’a Gizem’in neden ona ismiyle hitap ettiğini soruyor. Oda eski bir tanıdık olduğunu söyleyip geçiştiriyor. Handan ise, Yıldız’ın yanına gidip Gizem’in Doğan’ın eski sevgilisi olduğunu söylüyor.

Yıldız Doğan’a, Gizem’in eski sevgilisi olduğunu kendisine neden söylemediğini sorup hemen odasına gidip eşyalarını topluyor. Çağatay, otelden erken ayrılmaya karar veriyor. Ender’de onunla İstanbul’a dönmek istiyor. Yıldız’da Çağatay ile Ender’le İstanbul’a dönmek istiyor. Ender, Yıldız ve Çağatay yola çıkıyor.

Doğan, her yerde Yıldız’ı arıyor. Bulamayınca onu arıyor. Yıldız Doğan’a, Çağatay ve Ender’le İstanbul’a döndüğünü söylüyor. Doğan ondan hemen arabadan inmesini söylüyor. O sırada Çağatay, arabanın kontrolünü kaybediyor ve uçurumdan ayağı yuvarlanıyor.

Yasak Elma 146. Bölüm Sezon Finali 1. Fragmanı Yayında! Doğan’ın Planı Ters Tepiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler