Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 47. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Cana İle Yüzleşiyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 47. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Cana İle Yüzleşiyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 46. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hayri, Nalan’ı kıskandırmak için elinden geleni yapıyor. Billur, Nalan’a Hayri’yi kendisinden kıskandığını anladığını yüzüne vuruyor. Feride, Cana’yı doktora götürüp kürtaj olmaya zorluyor. Cana, kürtaj olmuş gibi davranıp onun elinden kurtulup Gülcihan’a her şeyi anlatıyor. Nalan, evdekilerin konuşmalarından Cana’nın Sedat’tan hamile olduğunu anlıyor. Soluğu Cana’nın evinde alıyor. Nalan, Cana ile yüzleşiyor.

Perşembe Dizileri 2022

Nalan Cana İle Yüzleşiyor!

Camdaki Kız 47. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hayri, Nalan’ın kendisini sorguya çekmesinden onun kendisini kıskandığını anlıyor. Ona, kendisinin onun için ne olduğunu, eğer şoförü olarak kalmasını isterse öyle olacağını söylüyor. Nalan’da, onun şoförü olduğunu hep de öyle kalacağını söylüyor. Eve giden Nalan, hemen Sedat’ı eve çağırıp onunla dışarı çıkıyor. Özellikle de Hayri’yle gidiyor.

CAMDAKİ KIZ 46. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sedat, Hayri’nin biriyle sürekli mesajlaştığını görüp onun hayatında biri olduğunu düşünüyor. Nalan ise, Hayri’yi yol boyu tersliyor. Ondan yolda telefonuyla meşgul olmamasını istiyor. Sahile gittiklerinde Hayri, bir kadınla tanışıp konuşmaya başlıyor. Nalan, Hayri’yi o kadından kıskandığını gizleyemiyor.

Üzerine ertesi gün o kadını evin önünde Hayri’yle konuşurken görünce iyice kıskanıyor. Cana kendine geldiğinde Feride’nin bebeğini aldırdığını düşünüyor. Daha sonra Feride ona, bebeğine bir şey olmadığını ama hemen doktoru arayıp bebeği aldırmak için randevu almasını istiyor.

Cana, Feride ve Selen ile birlikte doktora gidiyor. Doktorla konuşan Cana, bebeğini aldırmıyor. Ama Feride ile Selen’in bebeği aldırdığını düşünmesini sağlıyor. Onların yanından ayrılan Cana hemen Gülcihan’ı arayıp evine çağırıyor. Ona, Sedat’tan hamile olduğunu söylüyor. Gülcihan, onun bebeği doğurmasına karşı çıkmıyor.

Eve geldikten sonra Sedat’a ateş püskürüyor. Rafet, onların gizli gizli konuşmalarından kendisinden bir şey sakladıklarını anlıyor. Ama Gülcihan, Rafet’i geçiştiriyor. Muzo, eve gelip Pera ile 16’sın da evleneceklerini düğünde Pervin’in olmayacağını söylüyor. Gülcihan, Pervin olmayacağı için düğüne gitmeyi kabul ediyor.

Pervin ise, Rafet’in yanına gidip eğer kendisiyle kızının arasını düzeltmezse Gülcihan’ın geçmişini onun önüne sereceğini söyleyip tehdit ediyor. Rafet, Pervin’i oradan kovuyor. Ev Cana’nın hamileliğiyle çalkalanırken gece yarısı Sedat’ın telefonuna mesaj geliyor. Nalan, mesajı okuyup çok sinirleniyor.

Aşağı su almaya inen Nalan, evdekilerin konuşmalarından Cana’nın hamile olduğunu duyup o mesajların Cana’ya ait olduğunu anlıyor. Hemen Hayri’den Cana’nın evini öğrenip yola çıkıyor. Hayri de, başka arabayla Nalan’ı takip ediyor. Nalan, Cana’nın karşısına çıkıp hamile olup olmadığını soruyor. Oda, hamile olduğunu söyleyince Nalan, bebeğin Sedat’tan olup olmadığını soruyor.

Camdaki Kız 46. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Cana’nın Kapısına Dayanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler