Ana SayfaDizilerBaba 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Emin Servet'i Evden Kovmasıyla Fenalaşıyor!

İlgili Postlar

Baba 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Emin Servet’i Evden Kovmasıyla Fenalaşıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Baba, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Büşra, evden ayrılıp Kadir’in yanına gidiyor. İlhan, Büşra’ya çiçekler gönderip onunla buluşuyor. Büşra’dan etkilenen İlhan onu öpüyor. Emin’in, sakladığı sırlarını Fazilet öğreniyor. Kadir, İpek’i bulup onu fabrikaya ortak edip ihtiyacı olan parayı ondan alıyor. Bunu duyan İlhan, öfkesini Servet’ten alıyor. Servet, ona restini çekiyor. İlhan, Servet’e ait görüntüleri Emin’e gönderiyor. Görüntüleri gören Emin, Servet’i evden kovuyor. Emin, Servet’i kovmasıyla fenalaşıyor.

Salı Dizileri 2022

Emin Servet’i Evden Kovmasıyla Fenalaşıyor!

Baba dizisinin 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Büşra, babasına kendisini korumadığını söyledikten sonra evi terk edip Kadir’in yanına taşınıyor. Kadir, evde gizli kamera olduğunu anlıyor. Servet, gizli kamerayı almak zorunda kalıyor. İlhan, Büşra’ya karşı bir şeyler hissetmeye başlıyor. Ona çiçekler gönderiyor. İkili gece buluşup piknik yapıyor.

BABA 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İlk kez birinden ilgi gören Büşra da onda karşı bir şeyler hissetmeye başlıyor. İlhan, Büşra’yı öpüyor. Kadir, fabrikaların durduğunu ve babasının holdinge gitmediğini öğrenip babasını arıyor. Onunla konuşmaya eve geliyor ve Emin ona, fabrikayı satmamasını nasıl yaparsa yapmasını şirketi yönetmesini söylüyor.

Kadir, çareler ararken amcasının yarım kalan bir sözleşmesi olduğunu öğreniyor. Adamın kalp krizi geçirdiğini, onun İpek isminde bir kızı olduğunu öğrenip kızı buluyor. Onunla konuşup İpek’e, ortaklık teklif ediyor. İpek, ortaklığı 40 milyon dolar karşılığında kabul ediyor. Ancak tüm yönetimin kendisine ait olmasını istiyor.

Kadir, işçi çıkartmaması karşılığında onun teklifini kabul ediyor. İmzalar atılıyor ve İpek parayı hemen gönderiyor. İlhan, bu durumu öğrenince Servet’i yanına çağırıyor ve ona neden Kadir’in ortaklığını kendisine söylemediğini hesabını soruyor. Servet, ilhan’a sert çıkıyor.

Ona ne yaparsa yapmasını, artık onun oyuncağı olmayacağını söylüyor. Eve gidip babasına her şeyi anlatmak istiyor. Fazilet, Emin’in daha önceki karısını ve çocuğunu öğreniyor. Emin, gözyaşları içinde onların nasıl gözlerinin önünde öldüğünü anlatıyor. Fazilet, Kadir ismindeki bir evlatlarını da gölde boğulmasıyla iki evlat acısı birden yaşayan Emin’in bu kadar katı olmasının sebebini anlıyor.

Emin, gidip Büşra’yı eve getiriyor. Ahmet’i ise onun yanına yaklaştırmıyor. Onunla sonra konuşacağını söylüyor. Servet, babasına İlhan tarafından tehdit edildiğini anlatacağı sırada babasının eline o görüntüler geçiyor. Emin, gördükleri karşısında öfkeden deliye dönüyor ve Servet’e onu evlatlıktan ret ettiğini söyleyip evden kovuyor. Daha sonra fenalaşıp yere yığılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler