Ana SayfaDizilerBaba 7. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Emin Kimseye Anlatamadığı Sırlarını Sevil'e...

İlgili Postlar

Baba 7. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Emin Kimseye Anlatamadığı Sırlarını Sevil’e Anlatıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Baba, 7. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kadir, bir taraftan kardeşlerini korumaya çalışırken bir taraftan da holdingi kurtarmaya çalışır. Holdingin çıkarları için Elif, Paktaş’ı bulup onunla tanışır. Büşra, bebeğinin olmamasının kendi suçu değil kocasının iktidarsız olduğunu kimseye söyleyemez. İlhan’la, istemsizce buluşur. Yaşar, babasına kardeşini koruyamadığı için çok üzgün olduğunu söyler. Emin ise, onun bir suçu olmadığını söyleyip oğlunu teselli eder. Baba 7. bölüm 2. ön izlemesi yayınlandı. Emin, kimseye anlatamadığı sıralarını Sevil’e anlatıyor.

Salı Dizileri 2022

Emin Kimseye Anlatamadığı Sırlarını Sevil’e Anlatıyor!

Baba dizisinin 2. ön izlemesinde; Sevil, gidip Emin beyle yüzleşiyor. Ona, Kadir’in babasını çok sevdiğini söyleyip kaç kere omzunda ağladığını, Kadir’in ona ne zaman onu sevdiğini söylediğini sorup bu konuda onun suçlu olduğunu söylüyor. Emin, Sevil’e evlat acısı yaşadığını, hem de bir kere yaşamadığını söyleyip onun, kendisinin ne yaşadığını bilemeyeceğini söylüyor.

İşte Baba 7. bölüm 2. ön izleme…

BABA 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Kadir, evi ter edip çıkıp gider. Annesi oğlunu buluyor ve onunla konuşur. Kadir annesinden, babasıyla kötü olmamasını ister. Emin, işlerin içinden çıkamaz duruma gelir. Her kafadan bir ses çıkar. Bu durumu Kadir öğrenir. Şirketin müdürü Kadir’i bulup ona, şirkette babasının emriyle hisseleri ve söz sahibi olduğunu söyler.

Emin, zor durumdayken Kadir, şirkete gidip babasının karşısına çıkar ve kendisinin de şirketin ortağı olduğunu söyler. Ona, Sevil’in elinin eline değmediğini, onun kedisini öyle yetiştirdiğini ve onun kendisinin hakkını yediğini bunun kul hakkına girdiğini söyler.

Kübra, ayağına olan şeyi kimseye söyleyemez. En sonunda bayılıp kalınca, hastaneye kaldırılır ve ayağı kangren olmaktan son anda kurtarılır. Kadir, ilhan’la hesaplaşmak için elinden geleni yapar.

Onun babasının nasıl bir iş yaptığını öğrenir. Aslında bu hareketleri babasının yatırdığını öğrenir. Ahmet, Kadir’in evden gitmesiyle Kübra’ya şiddet uygular. Ona hiç birlikte olmadıklarını kimseye söylememesini ister. Ahmet, gidip eczaneden ilaçlar alıp Büşra’nın yanına gider.

Büşra, artık dayanamaz ve annesine Ahmet’in kendisine ettiği eziyetleri bir bir anlatır. Emin, bunu da göz ardı eder. Tüm aileye tekne turuna çıkaracağını söyler. Tüm alile, tekne turuna katılır. Herkes, büyük bir eğlence içine girip boğaz turu yapar.

Bu arada, Emin’in, hafızası gidip gelir. Kadir, gittiği saunada İlhan’la karşılaşır. İlhan, Kadir’e yukarıdan bakarak konuşsa da, onun beklemediği cevabı verir. Kadir ona, ailesinden ve kendisinden uzak durmasını ister. Eğer, uzak durmazsa yapacaklarını düşünü öyle karar vermesini ister.

Baba 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yaşar Kardeşini Koruyamadığı İçin Vicdan Azabı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler