Ana SayfaDizilerMasterChef 19. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme...

İlgili Postlar

MasterChef 19. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, haftanın 2. dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Yarışmacılar tavuk ve tavuk ürünlerini kullanarak yaratıcı yemekler yapıp şeflerin beğenisine sundu. Yemekleri en çok beğenilen takım haftanın ikinci dokunulmazlığını kazandı. MasterChef 19. bölüm 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanı 2. eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 19. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın İlk Eleme…

MasterChef 19. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in yayınlanan son bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Şefler, yarışmacılara tavuk, yumurta ve sakatatlarından oluşan ürünleri verdi ve onlardan bu ürünleri kullanarak üç çeşit, yaratıcı yemek yapmalarını istedi.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi ve kırmızı takım başlangıç, ana yemek ve tatlı olmak üzere üç çeşit yemeği yapmak için aralarında yemekleri paylaştı. Her iki takımda verilen süre içinde yemeklerini yapmak için büyük mücadele etti. Verilen sürenin bitiminde her iki takımda yemeklerini tamamladı ve şeflerin beğenisine sundu.

Takımlar bire bir eşit skorla başladı. Tatlının sonucu skoru değiştirdi. 2’ye 1 haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu yine Mavi takım kazandı. Kırmızı takımdan Burcu’nun yaptığı yemek çok beğenildi. Somer şef, Burcu’nun yemeğine kaşık attı. İlk kez kaşık alan Burcu, çok duygulandı.

Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Haftanın ikinci dokunulmazlığını da kaybeden kırmızı takımdan Hasan ile Dilara, bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. Şefler, iki yarışmacıya bal kabağı, tahin ve pekmez ürünleri verdi ve onlardan bu ürünleri kullanarak tuzlu bir yemek yapmalarını istedi.

Hasan ile Dilara, bir dakika düşündükten sonra marketten alışverişlerini yaptı ve yemeklerini yapmak için tezgah başına geçti. Her iki yarışmacı verilen süre içinde en yaratıcı yemeği yapmak için mücadele etti. Sürenin bitiminde Hasan ile Dilara, yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu.

Şefler, yemeklerin tadımlarını yapıp kararlarını verdiler. En başarılı yaratıcı yemeği yapan isim Dilara oldu. Dilara, üst üste iki gün bireysel dokunulmazlığı aldı. Dilara’nın bireysel dokunulmazlığı kazanmasıyla Hasan otomatikman haftanın ikinci eleme adayı oldu.

MasterChef’te Ödül Oyununu Hangi Çift Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler