Ana SayfaDizilerKalp Yarası 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Ayşe'yi Dedesinden İstemeye Gidiyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Ayşe’yi Dedesinden İstemeye Gidiyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 24. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ferit, Ayşe’nin hayatının tehlikede olduğunu öğrendikten sonra onu, dedesinin evinden zorla kaçırmak zorunda kalır. Şahin, Ayşe’yi bulmak için gözünü karartır ve Azade’nin konağını basar. Ayşe, ne olduğunu bilmeden Ferit’i zorbalıkla suçlar. Kalp Yarası 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ferit, Ayşe’yi dedesinden istemeye gidiyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ferit Ayşe’yi Dedesinden İstemeye Gidiyor!

Kalp Yarası 24. bölü 2. fragmanında; Ayşe ile Ferit, baş başa kalınca aralarındaki problemi çözüyor. Şahin, Ferit’e Ayşe’yi gelip kendisinden istemesini istiyor. Ferit, elinde çiçeklerle Ayşe’yi dedesinden istemeye gidiyor. Azade, Ferit’e Ayşe’nin yine onu bırakıp gitmeyeceğine nasıl güvendiğini soruyor. Yaman, büyük bir kaza geçiriyor.

İşte Kalp Yarası 24. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1469678860694347776

KALP YARASI 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferit, Ayşe’nin İstanbul’a dönmediğini dedesinin evine gittiğini öğrenir. Hem de onun Mirza ile döndüğünü öğrenince hemen oraya gidip Ayşe’yi oradan alıp götürmek ister. Ama Ayşe, onunla gelmek istemediğini böylesinin ikisi içinde iyi olacağını söyler.

Mirza, Ferit ile Ayşe’nin arasını bozmak için Ferit’in peşine adam takar. Ferit, fakülteden arkadaşı Tanem’le bir restoranda iş için buluşur. Mirza, onun orada olduğunu öğrenip Ayşe’yi oraya götürmek için ısrar eder. Ayşe, Ferit’i başka bir kadınla yemek yerken görünce kıskanır.

Ferit ona, durumu anlatır ama Ayşe, yine de onu kıskanır. Ayşe, dedesinin evine Vedia’yı davet eder. Şahin, Ayşe’nin gözüne girmek için Zeytin’in sünnet düğününü üstlenir. Onunla birlikte başka çocukları da sünnet ettirmek için toplu bir sünnet düğünü organize eder.

Hande, mahkemeye çıkarılır. Ayşe’nin ifadesiyle Hande hapse atılır. Hapiste, onun çocuk katili olduğunu öğrenen mahkumlar Hande’yi hırpalar. Hüseyin, Hande’yle konuşmaya gider. Ona, hala neden Ferit’in peşini bırakmadığını onun Hanzadelerin konağına gelin olmasının mümkün olmadığını söyler.

O ise, Adnan’ın tek oğlunun Ferit olmadığını söyler. Zümrüt’ün aklı karışır. Hüseyin, Yaman’ın Adnan’ın oğlu olduğunu bildiği için Azade’yi çağırıp kendisinin hapisten çıkması gereken iki milyonu verirse ona çok önemli bir bilgi vereceğini söyler.

Azade, Adnan’ın bir oğlu daha olduğunu öğrenince şok olur. Sünnet düğünü sonrasında Elif, dedesi ile Mirza’nın konuşmalarını duyar. Hemen Ferit’i arayıp onunla buluşmak istediğini ona önemli bir şey anlatmak istediğini söyler. Ferit, gidip orada bekler. Elif, Ferit’e Ayşe’nin hayatının tehlikede olduğunu onu o evden kurtarmasını söyler.

Kalp Yarası 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Ayşe’yi Kaçırmak Zorunda Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler