Ana SayfaDizilerMasterChef 11. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 11. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef, eleme gecesiyle ekrana geldi. Yarışmanın son bölümünde 6 eleme adayı, 2 aşamadan oluşan oyunlarda yarışmada kalabilmek için mücadele verdi. İlk eleme oyununda iki yarışmacının yemeği başarılı bulundu. Geriye kalan 4 yarışmacı ise son eleme oyununda mücadele etti. MasterChef 11. haftanın elenen yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 11. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6….

MasterChef 11. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye 2021’in 11. hafta eleme gecesinde yarışmacılar oldukça heyecanlıydı. Şefler, yarışmacılarla geçtiğimiz haftanın kritiğini yaptı. Daha sonra onlara tek tek söz hakkı verip düşüncelerini aldı. 6 eleme adayı da yarışmada kalmak istediklerini söyledi.

İLK ELEME OYUNU!

Şefler, 6 yarışmacıya ilk eleme turunda ana ürün olarak Çilek verdi. Çilek meyvesini kullanarak onlardan yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Burcu, büyük bir talihsizlik yaşadı. Yanlışlıkla Hasan’ın dolaba koyduğu ürünü alıp tabağına koydu. Şefler, Burcu’nun tabağını değerlendirmeye alamadılar.

Burcu, direkt ikinci tura kaldı. Verilen süre içinde yarışmacılar yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. İlk eleme turunun birincisi Dilara oldu. Dilara, yaptığı başarılı yaratıcı yemeğiyle en az bir hafta daha yarışmada kalma hakkına sahip oldu.

Hasan’ın tabağı günün en iyi ikinci tabağı oldu. O da en az bir hafta daha yarışmada kalmaya hak kazandı. Şefler, üzülerek üçüncü en iyi tabağın olmadığını söyledi ve geriye kalan 4 yarışmacı ikinci eleme turunda yarışmak için yerlerini aldı.

İKİNCİ ELEME OYUNU!

İkinci eleme oyununda Danilo şef, kendi imza tabağıyla yarışmacıların karşısına çıktı. Yemek hakkında yarışmacılara gereken bilgiyi verdi ve süre başladı. Verilen sürenin bitiminde şefler tabakları tek tek değerlendirdi. Danilo şefin imza tabağına en yakın tabağı yapan Mert oldu.

Mert, en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi. İkinci olarak Burcu’nun tabağı beğenildi. Geriye Pelin ile Emre aldı. Emre, bazı ürünlerini yetiştirip tabağına koyamadı. Böyle bir hata onun elenmesine neden oldu. Haftanın elenen ismi Emre oldu.

Yarışmanın en favori isimlerinden olan Emre, şeflerle ve arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra stüdyodan ayrıldı.

MasterChef 11. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler