Ana SayfaDizilerYalancı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Deniz Ablasıyla Murat'ın İlişkisini Öğreniyor!

İlgili Postlar

Yalancı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Deniz Ablasıyla Murat’ın İlişkisini Öğreniyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Yalancı, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Deniz, Mine’nin arkadaşını buluyor ve ona Mehmet’in tecavüz ettiğini öğreniyor. Ama onu, ifade vermeye ikna edemiyor. Görkem, tecavüze uğradığını anlıyor. Deniz, Murat’la birlikte Mehmet’in dolabına ilaç koyup polise ihbar ediyor. Ama Deniz, o ilacı kendi dolabında buluyor. Yalancı 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Deniz, ablasıyla Murat’ın ilişkisini öğreniyor.

Cuma Dizileri 2021

Deniz Ablasıyla Murat’ın İlişkisini Öğreniyor!

Yalancı 6. bölüm 1. fragmanında; Mehmet, Deniz’le adeta oyun oynuyor. Onun bir sonraki hamlesini anlayıp Deniz’le dalga geçip ona meydan okuyor. Deniz, ablasıyla eski kocası Murat’ın ilişkisi olduğunu Mehmet’ten öğreniyor. Yasemin, bu ilişkiyi inkar edemeyince Deniz, yıkılıyor. Ona, insanın kardeşine bu ihaneti nasıl yapabileceğini soruyor.

İşte Yalancı 6. bölüm 1. fragmanı…

YALANCI 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Deniz ile Mehmet’in davası görülüyor. Mehmet’in avukatı, Deniz’in psikolojik rahatsızlığı olduğunu ve tedavi olduğunu delillerle hakime sunuyor. Artı Deniz’in, daha önceden de bir başkasına da aynı suçlamada bulunup sonradan şikayetini çektiğini mahkemeye sunuluyor.

Dava, ileri bir tarihe erteleniyor. Görkem, kendisine geldiğinde kanaması olduğunu fark ediyor ve hemen doktora gidiyor. Doktor, bebeğin sağlıklı olduğunu ve onun cinsel ilişkiye girdiği için kanaması olduğunu söylüyor.

Görkem, tecavüze uğradığını anlayıp doktordan kanını alıp kanında ilaç olup olmadığına bakılmasını istiyor. Test sonucu negatif çıkıyor. Görkem, Mehmet’in kendisine tecavüz ettiğini anlıyor ama bunu kimseye anlatamıyor.

Deniz, Serdar’dan Mine’nin arkadaşının adresini buluyor. Gidip Duygu’yla konuşuyor. Duygu, ona yardım edemeyeceğini söylüyor. Deniz, dönerken telefon geliyor ve Duygu onunla konuşacağını söylüyor. Duygu, Mehmet’le ilişki yaşadığını ama hatırlamadığını anlatıyor.

Önce, Deniz’le gidip ifade vermeyi kabul ediyor. Sonra Mine’nin annesiyle konuşunca ifade vermekten vazgeçiyor. Mehmet, kadınlara verdiği ilaçları annesinin evinde saklıyor. Annesinin de yatağa bağımlı olmasını sağlayan Mehmet, gidip ona her şeyi anlatıyor.

Yasemin ile Mehmet, ameliyat sırasında tartışıyor. Herkes Yasemin’in aleyhinde ifade veriyor. Yasemin, ceza alıyor. Deniz, Murat’tan o ilaçtan bulmasını istiyor. Murat ilacı buluyor ve Deniz onunla birlikte Yasemin’in kartıyla hastaneye girip ilacı onun dolabına koyuyor. Sonra polise Mehmet’i ihbar ediyorlar. Polisler, Mehmet’in dolabını arıyor.

Ancak, orada herhangi bir ilaç bulamıyor. Deniz, okula gidip kendi dolabını açtığında o ilacı orada görüyor. Arkasını döndüğünde Mehmet’le karşılaşıyor. Mehmet, Deniz’le resmen oyun oynuyor. Onun yapacaklarını tahmin edip gidip engel oluyor.

Yalancı 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Deniz Mehmet’i Durduramamanın Üzüntüsünü Yaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler